vrijdag 5 augustus 2016

Happy pregnant Tante Betsy dress Friday


Hey girls ik zag net de inzending van Neeltje in mijn mail met weer zo'n heerlijk zwangere buik in een Tante Betsy jurk. 
Toevallig zag ik gisteren op de Deense We love Tante Betsy Facebook groep ook een zwangere dame in Tante Betsy jurkjes en ik trok de stoute schoenen aan en vroeg aan Christine of ik haar foto's mocht delen en yess dat mocht...dus wijd ik er meteen een blogpost aan. 
Ik deelde al eens eerder foto's van Petra die zwanger was van Nora in haar Tante Betsy jurkjes. 


Neeltje heeft nog heel wat weekjes voor de boeg, ik lees net op haar blog iets van november...
Dit is wat ze in haar mail schrijft; De buik groeit aardig en dat kun je in deze jurk weer goed zien. Met frisser weer heb ik even geen zin om een jurk aan te hebben, omdat ik geen enkele legging, panty of iets dergelijks meer aan kan. Maar met mooi weer een blote benen draag ik ze graag. 


De jurk op de foto is van een oudere collectie. De stof is wat pillig geworden, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Dit is de enige rode jurk die ik heb van Tante maar er staan  nog een paar rode jurken op mijn wensenlijstje. Dus versterking in de kast bij de rode jurkjes komt er zeker! Maar eigenlijk kijk ik ook uit naar de nieuwe collectie die ik straks zonder dikke buik kan dragen.


Christine hoeft nog maar 4 weken tot haar uitgerekende datum dus je ziet dat je heel goed zwanger kunt zijn in een Tante Betsy jurk. 
Je ziet haar in een leuke Tante Betsy jurk van een oudere collectie en in een Bibi Black van de afgelopen wintercollectie dus ook die rekken goed mee. 
Ik vind haar in ieder geval prachtig uitzien in haar Tante Betsy jurkjes. 


Ook Petra heeft tot het laatste moment Tante Betsy jurkjes gedragen, zelfs tijdens haar bevalling...het ging namelijk onverwacht snel ;). 


Ik weet in ieder geval van Petra dat je je geen zorgen hoeft te maken of de jurkjes niet terug in vorm gaan. Na iedere wasbeurt zijn ze gewoon weer zoals vanouds. De oudere collecties vóór zomer 2015, zijn jurkjes die vaak van dunnere kwaliteit zijn en dus nog meer rekbaar zijn, ze zijn dan wel weer snel pillig. De nieuwe kwaliteit Tante Betsy jurkjes blijven prachtig!

Lots of love from Susan

Ps nog eens even de link met uitleg hoe je een reactie kunt achterlaten mocht je er problemen mee hebben ivm de winactie; http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/01/how-to-followreact-friday.html?