zaterdag 20 augustus 2016

Bringing a smile on our face Saturday

Hey girls vandaag zijn we onverwachts een paar uurtjes naar Antwerpen, we zijn onderweg in onze classic mini cooper en al kijkend om me heen zie ik dat onze auto mensen een glimlach op hun gezicht brengt. Ook bij het tanken zei de kassière dat ze het een mooie auto vond, ja een echte Mini Cooper antwoordde ik toen ze vroeg welk merk het was. 


Maar natuurlijk brengen de Tante Betsy jurkjes, rokjes een smile op ons gezicht en ook bij dat van anderen. 
Ik heb vandaag Dress Tweety black aan omdat het niet echt warm zou zijn (wel dus ;)) en ik geen zin had om ook nog met een vest te gaan lopen. 


Voor zulk weer zijn die driekwart mouw jurkjes zo fijn, ik besloot een knalroze legging (voorheen panty, ik knip de voetnaad er meestal vanaf) aan te doen en mijn knalgroene Tante Betsy laarzen (tsja girls die zijn uit een ver verleden en scoorde ik nieuw op marktplaats :)). 


Ik geniet van het vrolijke vogeltjes patroon op de jurk, lekker knalkleurtjes en geniet ook van de witte hartjes. Het maakt me blij zo'n vrolijk jurkje. Waar ik ook nog steeds blij mee ben is mijn De Kunstboer Parrots tas, overal gaat hij met me mee naar toe. De tas is van een leuk formaat en ik geniet er keer op keer van. 


Zo nu dadelijk lekker genieten van Antwerpen, we zijn er bijna!


Oh ja leuke kleurtjes leggings en panty's kun je vinden bij Sokken-online. Je kunt mijn sponsors altijd vinden aan de rechterkant van mijn blog (op de internetversie dan wel, dat kun je onderaan de pagina in de mobiele versie aanklikken). 


Nou ik moet wel zeggen dat ik bekijks had in mijn kleurige verschijning, wellicht hebben soms mensen me zelfs uitgelachen vanwege mijn knalroze benen. Ik bedenk me dan alleen dat zij met hun allen vaak als een kip zonder kop alle trends volgen en daar moet ik dan weer mee lachen. Laat mij maar lekker uniek zijn!



Oh ja ik zag een superleuke tas, als die tas er in een messengerbag versie zou zijn wil ik die gewoon hebbennnn :D. Ik zie het al helemaal voor me bij mijn nieuwe Danefae jas en een rood Tante Betsy jurkje met roze bloemetjes, I love it!

Lots of love from Susan


Ps thuis snel een andere Tante Betsy jurk aangedaan, mijn legging verruild voor Bandelettes :). Nu op weg naar Duitsland :D.