maandag 15 augustus 2016

Blue Tante Betsy Monday

Hey girls op de allereerste plaats bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren, dat deed/doet me goed. 
Fijn om van jullie te horen en ook fijn om jullie feedback te lezen. 
Gisteren op de terugweg van Duitsland las ik ze en het ontroerde me. Vanmorgen heb ik op veel reacties gereageerd. 


Vandaag is het Blue Tante Betsy Monday, wilde er eigenlijk 'Feeling Blue Monday' van maken, want zo voel ik me. 
Vandaag zitten de tranen me enorm hoog, ik weet niet wat het is of alle stress van de afgelopen tijd los aan het komen is of dat er weer een of andere maanstand is waar ik zo jankerig van wordt. 
Ik had vandaag ook nog eens stress over mijn verjaardagsuitje naar Eindhoven met dochterlief en mijn moeder, maar het is nu allemaal geregeld en ik kan me er inmiddels weer een beetje op verheugen. 


Mijn plannen voor vandaag heb ik maar gelaten en mezelf vertroeteld en gekeken naar de eerste afleveringen van Outlander. 
Gisteren zagen we de laatste aflevering van het tweede seizoen en ik wilde weer eens zien hoe het allemaal alweer begonnen was en gewoon lekker relaxen bij een mooie serie. Het was namelijk al langer geleden dat ik die gezien had. 


Vandaag heb ik de mouwloze Tante Betsy jurk, Dress Sakura Blue aan (foto is van gisteren toen ik deze jurk maar heel eventjes aan heb gedaan). 
Ik ga nog wat foto's van diverse Tante Betsy girls, gewoon lukraak uitkiezen als ik scroll door de foto's in mijn fotobibliotheek en maak er een collage van, een zesluik.


Petra met Nora op schoot, in Dress Birdie Blue


Jorina in een jurkje van vorige zomer. 


Esther in Dress Soda op vakantie. 


Een foto van mezelf in Dress Collar Petrol bij Pantalone in Eindhoven tijdens een passessie. Pantalone staat morgen ook in de planning, niks leukers als op je verjaardag naar zo'n jurkjesparadijs te gaan...mmm een zak geld is dan ook wel handig whahaha. 


Last but not least een foto (twee foto's in een collage) van Beate uit Duitsland op Instagram die lekker creatief is in haar Dress Collar Grey of Dress Summer Betsy Grey (die dus blauw is ;)).

Lots of love from Susan