dinsdag 26 juli 2016

Thankful Tuesday


Hey girls vandaag maak ik er een dankbare dinsdag blogpost van, dankbaar voor jullie enthousiaste reacties op mijn Youtube debuut filmpje.
Ik heb al in de gaten dat jullie het stiekem leuk zouden vinden als dit een terugkerend item wordt. 
Ik heb zelfs al gehoord wekelijks...manlief zei al één keer per maand is voldoende...tsja ik kan me voorstellen dat hij het maar niks vind dat vrouwlief iedere week op Youtube verschijnt whahaha.
Hij heeft er niet aan kunnen wennen en kreeg meteen zo'n filmpje voor zijn neus geschoteld, het was dan ook een spontane actie van me gisteren met een spontaan filmpje. 


Nu vraag ik mezelf natuurlijk ook af waar ik het dan over zou kunnen gaan hebben in zo'n wekelijks, twee wekelijks, maandelijks filmpje.
Dus girls laat maar horen wat jullie er in zouden willen terugzien...welke onderwerpen ik dan zal gaan aansnijden óf welke jurkjes je wilt zien...


Hilde liet al weten onder mijn filmpje dat ze een kijkje in mijn 'closet' leuk zou vinden...mmm tsja mijn kleerkast is niet echt makkelijk toegankelijk om een filmpje voor te maken, maar wie weet gaat dat ooit nog wel eens gebeuren. En vorige week heb ik al met 70 Tante Betsy jurkjes lopen te sjouwen voor een nieuwe achtergrond foto van mijn Facebook pagina.  
Ik ben benieuwd naar jullie reacties, jullie ideetjes, wat jullie zouden willen zien...
En als je nu zoiets hebt van 'hey heb ik wat gemist?!', kijk dan maar eens even in de blogpost van gisteren of zoek op Youtube op 'Tante Betsy'.
Een thumbs up/like is by the way altijd leuk als je het filmpje leuk vind. 


Waar ik ook vandaag dankbaar voor ben is het feit dat er vandaag een mooie Tante Betsy jurk, Mathilde Clover Blue, op mijn deurmat lag (nou ja netjes verpakt dan ;)). 
Tante Betsy girl Heidi had een leuk ideetje, ze doneerde dit jurkje om er een winactie mee te doen. Ze had deze dubbel dankzij een lieve actie van tante. 


Nu heb ik die jurk al vaker willen hebben (heb hem als doorknoopmodel maar sinds ik hem aan het lijf van Brigitte en Adriette heb gezien bleef hij in mijn hoofd spoken), we spraken af dat als hij mij zou passen dat ik dan de €40 die ze ervoor betaalde zou omzetten in een kadobon van Tante Betsy. 
Als niet, dan zou ik erop laten bieden op MP en dan van de opbrengst een kadobon zou kopen...
Hij past! Dus er komt weer een Tante Betsy kadobon winactie aan! Morgen is het dan weer Tante Betsy Give Away Wednesday! Yihaa!
Dankjewel lieve Heidi voor deze mooie bijdrage! Dikke dankjewel knuffel!
En dat betekent dat jullie weer aan de slag kunnen met leuke Tante Betsy foto's...

een down under foto


een creatieve foto (ja ik was vandaag creatief op mijn werk). 




een collage...toevallig zijn dit alledrie collages...ik had deze inzendingen van Nicolette, Maureen en Rita nog niet gedeeld voor de Tante Betsy Saturday Give Away. 
Ga hier alvast even kijken voor foto tips


Oh ja voordat ik het vergeet, een aantal van jullie lieten hier weten dat jullie BeYoutiful van Esther de leukste tag/label vinden. Ikzelf vind ze nog steeds alledrie erg leuk en erg toepasselijk en ben me toch echt aan het bedenken om drie girls happy te maken, maar zal daar ook nog wat op moeten gaan verzinnen...of een hoofdprijs en twee troostprijsjes...mmm?! Ik ben er nog niet helemaal over uit.

Lots of love from Susan