zondag 10 juli 2016

Sunny Tante Betsy Sunday


Hey lieverds het is weer heerlijk jurkjesweer, ook al hou ik helemaal niet zo van warm weer hoor. Ik kan er niet meer zo goed tegen...vanmorgen waren wij al vroeg op pad en zijn we samen met dochterlief naar een rommelmarkt geweest in België. Ja dat is het voordeel van wonen in Zuid Limburg, dan ben je 'zo' over de grens...wij wonen korter bij de Duitse grens, maar zo af en toe een ritje naar België is ook leuk. 


Omdat ik wist dat het mooi weer zou zijn deed ik voor het allereerst mijn mouwloze Tante Betsy jurk Dress Sakura White aan, die stiekem meer blauw is als wit. Het is een pracht jurk met een leuke print.
De Sakura White zie ik niet meer bij Tante Betsy, maar wel bij 38 dresses te koop.  


Vandaag ga ik eens foto's delen van andere Tante Betsy girls, in hun mouwloze Tante Betsy jurkjes. 
Deze keer geen foto inzendingen voor de Tante Betsy winactie die nog loopt t/m aanstaande dinsdag 12 juli. Dus heb je je Tante Betsy foto nog niet ingestuurd, de tijd begin te dringen...
Maar nu leek het me leuk voor jullie om te laten zien hoe de mouwloze jurkjes de verschillende Tante Betsy girls staan, dat is een hele belangrijke reden waarom ik dit Tante Betsy blog gestart ben. 


Ik heb zelf ook Dress Sakura Red, maar nog niet veel aangehad ivm het zomerweer dat maar uitbleef. Hier een collage, die ik eerder deelde, met Binnie van SoMuch, een Tante Betsy verkooppunt in Heerenveen maar ze verkoopt ook online. Én ze heeft nu ook een Tante Betsy winactie maar dan op de SoMuch Facebook pagina ;)...kom je wel terug als je op de link klikt :p. Ik vind het altijd leuk om jullie reacties te lezen. 


Esther showt ons hier Dress Sakura Blue, ze stuurde deze collage in voor de vorige winactie...die ze ook nog won. Het duurt nog even voordat we zien welk jurkje Esther gaat kiezen van haar gewonnen kadobon, ik hoorde dat ze gaat wachten op de wintercollectie. 


Claudia die een actieve Tante Betsy girl collage instuurde, stuurde later deze lift foto na...zo kunnen we de jurk nog beter zien, Dress Betsy Summer Grey is dit by the way.  De mouwloze jurk; Betsy Summer is ook in Black, Red en Petrol (dezelfde print als Shirt Dress ;)). 


Karin draagt ook Betsy Summer Grey (die stiekem blauw is), en stuurde deze foto collage in voor de vorige Tante Betsy kadobon winactie. Ik was zelf een beetje huiverig voor de hogere hals, maar ik vind ze bij mezelf en bij jullie Tante Betsy girls stuk voor stuk mooi staan. 


Last but not least, Elke stuurde deze foto in voor de Tante Betsy Saturday Give Away, dus wel een foto inzending ;) hihi. Ook zij draagt dress Sakura Blue net zoals Esther. 
Haar 6 jarig dochtertje maakte deze foto, leuk hè?! Dus girls heb je geen selfie stick, een statief (zoals ik heb) dan kun je natuurlijk altijd iemand anders vragen, bijvoorbeeld een van je kinderen ;). 
Of je maakt gewoon een down under foto...zie je meteen een close up van de Sakura White print. 


Nog een fijne zondag gewenst!

Lots of love from Susan