dinsdag 12 juli 2016

So many great Tante Betsy entries Tuesday

Hey girls ja jullie zien het al aan de titel dat je heel veel leuke Tante Betsy foto inzendingen gaat zien. Ik heb wat achterstand, dus ik heb drie collages gemaakt van jullie foto inzendingen. Dus vandaag een overvloed aan foto's...21 foto inzendingen! Hou je vast en geniet met me mee, als jullie net zoals mij genieten van al die leuke inzendingen snappen jullie waarom het een voorwaarde is om aan de Tante Betsy kadobon winacties bij mij mee te doen. 


Ik haal jullie uit jullie comfortzone, ik laat jullie creatief zijn en dat kan op allerlei manieren. De ene keer door gewoon een gave down under foto te maken, de andere keer lekker creatief aan de slag met een collage met je jurkjes, soms gewoon lekker gewoon een down under foto of een collage van je wish list...


Denk je nu vanavond nog goh dat kan ik ook als je al die leuke foto inzendingen ziet, ga dan nog meteen aan de slag en doe nog mee...vandaag dinsdag 12 juli is je laatste kans om mee te doen!! Meld je aan onder deze link én stuur als de wiedeweerga je Tante Betsy foto in. 

Nicky is een happy Tante Betsy girl op een mooie zomerdag. 

Sandra maakte een gezellige collage van haar jurkjes en ze heeft nu heerlijke sneakers voor onder haar jurkjes. Ze zag de mijne life toen ik de jurk persoonlijk bij haar kwam brengen en dat gaf de doorslag :). 

Peertje haar kat Noel had een indiaan gevangen ;). 

Wendy stuurde haar wishlist in, ze gaf aan dat ze iedere keer vergeet een nieuwe foto van zichzelf te maken in haar Tante Betsy jurkjes en ik gaf de mogelijkheden aan, alsook een wishlist...bij deze hare :). 

Brigitte haar foto heet: Strawberry Fields 4 ever! 

Maaike ziet dit seizoen zoveel leuke printjes dat ze niet kan kiezen. Ze vraagt hulp welke...hihi tsja dat kunnen wij niet voor je bedenken. Ik heb alle vier de prints en vind ze stuk voor stuk leuk, ben blij met de jurkjes met deze gave prints. Hopelijk kun je nog een leuke scoren als je besloten hebt welke het gaat worden ;). 

Ingrid is al jarenlang fan van Tante Betsy als Arnhems meisje en leest mijn blog iedere dag met veel plezier, altijd leuk om te horen :). Leuk Ingrid dat je nog steeds fan bent, hoop dat Tante je nog jarenlang (en ook ons ;)) blij mag maken met die leuke jurkjes. 

Mary Elle stuurt deze collage in en schrijft dat dit het allerbeste model jurkje is van Tante Betsy met een heerlijk knalkleurtje...instant happiness <3. Ja daar weten wij Tante Betsy girls alles van hè?!

Esther heeft eindelijk een rode Betsy in de kast schrijft ze, na al het groen en blauw wat haar kast al sierde hihi. Ben heel happy met Gigi red schrijft ze!

Anja stuurde een enthousiaste mail bij haar inzending, dat ze heel blij is met mijn blog, leuke om te lezen, leuke combinatie tips, leuke links (ze scoorde al een Urban Hippies heuptasje). 365 days of happy faces schrijft ze hihi, leuk toch!

Petra stuurde 'oude' foto's in van haar en Nora en haar wensenlijstje...

Saskia haar collectie is uitgebreid met twee jurkjes...zoals we in de collage kunnen zien. 

We hebben nog een Petra die laat zien dat haar inrichting thuis aansluit bij haar Tante Betsy jurkjes. 

Anita is weer helemaal happy met een Tante Betsy jurkje dat op de nominatie stond om te verkopen, maar nu ze 10kg kwijt is vind ze hem weer heel leuk. 

Mirjam maakte ook een Tante Betsy foto zaterdag van mij! Whahaha ik deed haar het idee zelf aan de hand, maar liet aan haar artistieke vrijheid over wanneer ze die zou maken hihi. Ik was hier bij Kitsch in de Keet mijn grabbelkadootjes open aan het maken ;). 

Alexandra maakte met hulp van haar dochter deze leuke collage van vier van haar jurkjes, drie in de collage en eentje als achtergrond. Alexandra stuurde me van de week ook een hele gezellige mail, heb met een big smile gelezen, alleen nog geen tijd gehad om hem te beantwoorden. Dankjewel voor je lieve mail!

Karin haar verzameling Tante Betsy jurkjes bestaat nog steeds maar uit 1 jurkje hihi, maar toch heel leuk dat ik haar over de streep heb kunnen trekken om toch mee te doen ;). 

Marieke doet ook nog op de valreep mee met een down under foto en maakte deze leuke collage met nog een andere leuke jurk van haar. 

Beate doet ook op de valreep mee, met een creatieve foto van haar Tante Betsy jurk die ze wel heel graag draagt. Dit is de Betsy Summer Grey neem ik aan...

Carola stuurt deze keer een foto in van haar Tante Betsy rokje. Ze schrijft dat ze door dit rokje Tante Betsy heeft ontdekt en ontdekte ook dat ze met haar maat Tante Betsy jurkjes past :). 

Neeltje doet ook deze keer mee met een Tante Betsy rokje, gekocht op rokjesdag en ze maakte er een shirt bij welke lang genoeg is voor haar zwangere buik. Het rokje is stevig, maar rekt toch mee schrijft ze. 

Morgenavond maak ik de winnares bekend, er deden natuurlijk nog meer dames mee, die deelde ik al eerder... Morgen gaan we het zien, bedenk je...je wint niet met je foto, maar met je deelname! 
Ik ben blij met al jullie leuke foto inzendingen en vind het ook altijd leuk om jullie enthousiasme te horen. 

Lots of love from Susan