zondag 17 juli 2016

Polkadot Sunday


Hey girls vandaag heeft mijn zondag niet in het teken van relaxen staan, maar samen met manlief enkele klusjes in huis gedaan. Nou ja manlief heeft de klusjes gedaan en ik heb orde gebracht in alle ideeën die ik overal heb liggen, zodat manlief zijn klusjes kon doen. 
Voordat we gingen klussen maakte manlief vanmorgen deze foto van mij met zo'n pokemon van Pokémon Go. Ja hij is van de spelletjes afdeling, ieder zo zijn eigen verslaving ;) whahaha. 


Ik besloot vandaag mijn blauwe polkadot jurk aan te doen, het is de allereerste keer dat ik hem aan heb (ik heb hem ooit gekocht op MP en hij is nooit aangekomen, maar gelukkig kon ik hem maanden erna nog een keer scoren :)). De oude polkadot jurkjes met borduursels van Tante blijven leuk. 
Ik combineerde de blauwe polkadot jurk met mijn roze top cq voormalige onderbroek :p en mijn blauwe Urban Hippies Hip Pocket. 


Gisteren vertelde ik al even dat jullie konden gaan lachen als jullie op de link klikten naar mijn 365 dagen creatief blog, dan kon je me in mijn onderbroek zien staan (de foto hierboven ben ik niet ;)). 
Om zo'n handige top te maken hoef je dus geen naaitalenten te hebben lieve Tante Betsy girls, alleen een scherpe schaar heb je nodig én een onderbroek ;). Klik maar eens op deze link met een DIY filmpje hoe je van een onderbroek een top cq 'sportbeha' maakt.  


Zo girls ik ga er weer vandoor, ik deel wel nog even twee Urban Hippies Hip Pocket foto's. 
Eentje van Wendy die helemaal los ging naar aanleiding van mijn leuke kortingsactie die ik heb samen met Urban Hippies met 20% korting op alle Hip Pockets...ga even naar de blogpost 'Urban Hippies Hip Pocket Polka Blossom Thursday'


En een foto collage van Lizette die het winnende ontwerp maakte voor de wedstrijd om je eigen hip pocket te ontwerpen. Alleen werd hij niet zoals ze hem ontworpen had (hij werd donkerder van kleur), maar blijkbaar toch een hele populaire hip pocket want hij is al uitverkocht ;). 
Haar borduursel ontwerp kwam ook op de hip pocket met polkadots. 
Vandaag deelde ze een foto met haar Birdie Blue jurk, met weer een andere hip pocket. 



Lots of love from Susan