zaterdag 16 juli 2016

Let's spread some love Saturday


Hey girls met al dat tumult wat in de wereld gaande is, is het goed om zelf je licht over de wereld, je omgeving, te laten stralen. 
Wees een zonneschijntje, straal lekker positiviteit en vrolijkheid uit in je Tante Betsy jurken, outfits!


Vandaag koos ik weer voor mijn laatste nieuwe Tante Betsy jurk Shirt Dress Petrol, een jurk die pas ook bij Tante Betsy op Facebook te winnen was. Ik zag heel wat dames die deze kleur wilden...
Ik heb hem zelf ook in het rood en in het zwart en vind het een te gekke jurk. 
Vandaag draag ik hem met een 'top' en een legging en cowboylaarzen...vorige week bij Kitsch in de Keet nog lekker met blote benen en mijn sneakers. 
Lien stuurde me die vrolijke foto van ons tweetjes toe die dochterlief Serah van ons maakte. 


Corine vind het ook een geweldige jurk en stuurde me gezellige foto's toe. Dankjewel lieverd! Ik weet nog dat ik heel erg aan het twijfelen was of ik deze jurk ook nog wilde (had hem dus al in zwart en rood...en mijn Tante Betsy jurkjes verzameling bestaat voor een derde uit blauwe jurkjes whahaha), maar na het zien van jouw foto's had ik wederom zoiets 'yess die wil ik hebben'. 


Hilde is volgens mij ook helemaal happy met deze shirt dress petrol en het zou zomaar kunnen zijn dat ze die ook in meerdere kleuren wilt (mmm of heeft ze de rode al ;)). 


Vandaag zag ik op haar Youtube kanaal Hillybilly beauty het filmpje 'unboxing Styletone...' waar ze hem ook op aan heeft. Zo kwam ik op het idee om vandaag foto's van diverse dames in dezelfde jurk te delen ;). 


Maureen van Studio Sier had deze geweldige Shirt Dress Petrol aan op de dag dat Saskia Laan een signeersessie had voor haar nieuwe boek 'Alles is haken'. 


Van Esther heb ik nog geen full body foto gezien in deze jurk, maar wel een leuke selfie in de auto met dochterlief op de achterbank ;). 

Allemaal op onze eigen manier verspreiden wij lichtpuntjes, dus girls ga vooral zo door met je vrolijke jurkjes blijdschap te verspreiden, kleur te geven aan het straatbeeld...


Oh ja ik maakte deze nieuwe ketting met liefdevolle edelstenen vorige week zaterdag speciaal om te matchen met mijn nieuwste Tante Betsy jurk :). 

TIP: Als jullie willen lachen klik dan in de tweede alinea op de link onder 'top' ;). Dan kun je leren hoe je van een onderbroek een 'top' maakt :). Heel handig met hopelijk warme dagen in het vooruitzicht. 

Lots of love from Susan