zaterdag 23 juli 2016

Happy winner and happy hip pocket Wednesday

Hey girls jullie geduld is vandaag een heel stuk langer op de proef gesteld als anders om bekend te maken wie de winnares gaat zijn van de Tante Betsy kadobon winactie Tante Betsy Saturday Give Away. Ik ben rijkelijk laat met mijn blogpost, maar ik heb een heel goed excuus, ik ben de hele dag in Maastricht geweest. Mijn vader is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis en ik heb hem met hulp van mijn moeder naar huis gebracht. Ik rij niet meer en mijn moeder had al aangegeven te willen helpen indien nodig. Ik was uiteindelijk om ongeveer 20uur thuis. Dankjewel nog voor al jullie lieve reacties van de week, hopelijk doet mijn vader wat met alle adviezen en gaat het weer bergopwaarts met zijn gezondheid. 



Mijn lijst met namen van mededingsters moest nog aangepast worden want ik kreeg op het allerlaatste moment nog twee foto inzendingen binnen, nog even gedeelde Facebook acties enzo aankruisen. 
Checken in mijn mail per deelneemster de mate van actief zijn. Ik besloot voor iedere naam een nummer te zetten. Die nummers heb ik weer op een lijst genoteerd, met letters erachter, A voor aanmelding, FB voor gedeeld op Facebook en ga maar zo door. 
Manlief die een kwartier of zo na mij thuis kwam heb ik een lootje laten trekken. Hij vind het leuk om te doen en ik hoef me zo niet schuldig te voelen hihi. Ik heb wel voordat ik manlief het kistje met lootjes aangaf de engelen om hulp gevraagd om manlief het juiste lootje te laten trekken, dat het voor diegene voor het hoogste goed zou zijn om te winnen. 


Ik ben dan ook verheugd toen ik zag welke naam bij het getal op het lootje stond dat manlief trok (met een FB erachter omdat ze de winactie openbaar gedeeld heeft op Facebook), ik weet dat de dame in kwestie een hele moeilijke tijd achter de rug heeft en het vast nog steeds niet makkelijk zal hebben. 
Ze schreef dat ze door mijn energie wil gaan voor kleur, nou lieverd je herkent jezelf hier vast al in. 
Fijn dat ik met mijn vrolijke blog een lichtpuntje mag zijn, dat ik iedere dag veel kleur in je leven mag geven samen met al die andere Tante Betsy girls. 
Op mijn 365 dagen creatief blog heb ik jou al een beetje aangestoken met het Tante Betsy virus ;). 
Ik hoop dat je voor jezelf wat vrolijks uit Tante haar collectie uitzoekt. Lieve Tinie van harte gefeliciteerd met het winnen van de kadobon twv €60 die je kunt besteden bij Tante Betsy in de webshop. 


Dankjewel aan alle enthousiaste Tante Betsy girls die al die leuke Tante Betsy foto inzendingen hebben ingestuurd. Ik vind het keer op keer een feestje om jullie inzendingen in mijn mailbox te zien verschijnen en ze met jullie te mogen delen. 


Vandaag deed ik mijn Shirt Dress Black weer aan, ik was heel benieuwd hoe mooi mijn nieuwe Urban Hippies Hip Pocket 'Polka Blossom' zou staan erop. Omdat het weer niet helemaal ideaal zomers weer is zocht ik een rode Apollo panty (nu legging) uit mijn la met leggings en deed ik mijn stoere zwarte Sendra cowboylaarzen erbij aan. 


Gisteren gebruikte ik de hip pocket voor het allereerst naar mijn werk, ik droeg toen Dress Birdie Black
De kortingscode voor de Urban Hippies Hip Pockets (ja alle!) is nog de hele maand juli geldig, 20% korting eventueel met een korting als nieuwe klant erbij te gebruiken, check je mail na aanmelding en voordat je afrekent!


Lots of love from Susan