donderdag 23 juni 2016

Your Tante Betsy Give Away entries Thursday



Hey girls vandaag kom ik weer wat foto inzendingen delen en jullie waarschuwen dat morgen (vrijdag) de laatste dag is om je foto inzending in te sturen voor de Tante Betsy kadobon winactie
Ik heb al heel wat inzendingen binnen en kom vandaag ook weer wat inzendingen delen. 

Nicky stuurde maar liefst twee collages in, om het me nog wat moeilijker te maken welke ik zal kiezen om te delen whahaha, voor deze keer allebei. Nicky laat zien dat Tante's jurk Dress Tweety Black op veel verschillende manieren te combineren is. 

Dit is wat ze schrijft; Tante Betsy Dress Tweety Black staat centraal, mijn eerste aanschaf van deze zomercollectie , geeft elke keer weer veel draag plezier en heel veel zijdig te combineren, voor de inzending met roze en groen. Door Susan (heb even van de z een s gemaakt ;)) geïnspireerd nu ook voor in de tuin en met sneakers, maar ook netjes zelfs met een kleurrijk jasje. 


Sandra deelde een mooie bijzondere foto in haar Dress Birdie Black, ik moet altijd zo lachen van Sandra haar humoristische schrijfstijl dus hupsakee dit is wat Sandra schrijft; Ik vond het wel grappig om te laten zien dat je, als je Tante een beetje verstopt, een heel ander effect krijgt. Niet dat het mijn bedoeling is om Tante te verstoppen hoor, integendeel :-))) Maar soms denk je misschien 'ze zien mij weer aankomen met dezelfde jurk', maar dat hoeft dus helemaal niet. Zeker niet als je een veelzijdige TB print in je kast hebt hangen. Gewoon lekker combineren. Ik doe ook wel eens een dun vestje over mijn jurk en dáár overheen een spijkerjasje; wéér een andere look! Al doe je dat natuurlijk niet als de mussen van het dak vallen whahahaaa!


Esther stuurde een mooie foto collage in met haar Dress Sakura Blue, dit is wat ze schrijft; Bij deze mijn foto. Ik moest even wachten op het mooie weer, zodat ik eindelijk mijn Sakura Blue aan kon. Het roosje en de armband van Urban Hippies passen er perfect bij. 
Ik schreef al terug dat Femke van Urban Hippies daar ook vast heel blij mee zou zijn zo'n mooie foto met haar accessoires gecombineerd met Tante Betsy. 


Duitse Beate stuurde me ook een mooie foto in van haar Dress Gigi Red, dit is wat ze schrijft; das `Tante Betsy-Foto` - mit meinen liebsten Kleid und mit meiner liebsten Kreativ-Beschäftigung. 
Vertaald; de Tante Betsy foto met mijn lievelingsjurk en mijn favoriete creatieve bezigheid. Hoop dat ik dat zo enigszins goed heb vertaald, misschien niet helemaal letterlijk...


Belgische Elke stuurde een foto in waarop ze Dress Belle Blue draagt op het verjaardagsfeestje van haar dochter. Het is dan ook een prachtige feestjurk! Zo'n gave print. 
Nou ja feestjurk...ik maak gewoon van iedere dag een feestje en draag iedere dag een Tante Betsy jurk, maar niet iedereen is in die gelegenheid en heeft de kast vol Tante Betsy jurkjes hangen.


Met een foto van een jurk met diezelfde print stuurde Petra me een foto, dress Peacock Blue heet deze jurk, ik heb hem zelf ook. 


Ook Karin heeft deze jurk (Dress Peacock Blue) en stuurde me een collage in, ze was hier bij een Guus Meeuwis concert. 


En dan hebben we nog een Karin die een mouwloos Tante Betsy jurkje showt, dit is wat ze schrijft; Ben erg blij met mijn Betsy summer Grey jurkje! 
Geen doorklik link van dit jurkje, zo te zien reeds uitverkocht als ik zoek in de webshop van Tante Betsy, zie alleen nog de petrol versie en de zwarte versie. Goede zet van Tante om toch ook wat mouwloze jurkjes te hebben voor de zomer. Maar er zullen er vast nog zijn in de diverse verkooppunten. 


Marion deelt met ons een leuke collage van een jurk in dezelfde print, maar dan Shirt Dress Black. Ze schreef; Lang gekeken naar Tante Betsy jurkjes. Steeds getwijfeld, toch de knoop doorgehakt en mijn favoriete besteld. Ik ben er helemaal blij mee. 
Leuke blog schreef ze ook nog :). 

Zo girls dit waren negen inzendingen...als ik het goed zie ontbreken nog de inzendingen van Dinah, Es, Mirjam, Brigitte, Claudia, Trudy, Mary Elle en Nicolette. En ik heb nog een paar inzendingen die ik nog niet gedeeld heb, maar de dames hebben wel al een mail terug gehad dat ik ze ontvangen heb. Ja het is een hele organisatie waar ik vandaag alweer een paar uurtjes mee bezig ben geweest. 

Lots of love from Susan