vrijdag 24 juni 2016

Your give away entries Friday

Zo girls vandaag de voorlaatste foto inzendingen van de Tante Betsy Give Away Wednesday winactie. Gisteren heb ik gedeeld van wie ik ze nog niet heb en heb inmiddels een paar binnen. Maar mis nog steeds inzendingen (zie blogpost gisteren) en twee lieverds hebben wel foto's ingestuurd maar geen aanmelding (inmiddels gedaan door beide dames en ik zie nog een nieuwe aanmelding en inzending ;)). Corry die gezorgd heeft dat wij zo'n mooi bedrag hebben voor de kadobon....oops ships realiseer me nu opeens dat ik vergeten heb om Anita nog een berichtje te sturen...de winnares zal moeten wachten tot maandag...bloosss. 


Ja girls er zijn een heleboel veranderingen gaande in mijn leven, hebben gisteren te horen gekregen dat ook werkcoach nummer twee ons gaat verlaten volgende week...vorige week al gehoord dat de andere werkcoach waar we onze afdeling mee op gestart zijn komende week haar laatste maakt. 
Ben er toch wel uit mijn huisje van, dus niet altijd met mijn gedachten erbij. 
Ook is onze buurvrouw vandaag verhuisd en ben ik druk geweest met allerlei dingen rondom huis...dus ik heb er helemaal niet meer aan gedacht om Anita nog eens te vragen voor de kadobon. Maar komt goed, dus als je morgen wint dan kun je jammergenoeg nog niet meteen een jurkje uitzoeken, je hebt even geduld nodig, ik kan pas maandag de bon regelen (die wordt speciaal op dat bedrag gemaakt). 

Okay nu de inzendingen van de girls, 
Brigitte onze toneelspeelster heeft een heerlijke collage gemaakt met haar foto in de theekopjes rok van vorig jaar. Dit is wat ze schrijft; Tijd voor een kopje thee !
Wil jij ook een koekje erbij?

Corry heeft twee foto's in gestuurd, Tante Betsy is topsport foto in de collage en deze leuke foto deel ik hier. Dit is wat Corry schrijft; Thema  TOPSPORT tante Betsy,dwz een sport om iedere maand een of 2 jurken te kopen die nog op mijn wenslijst staan,de hebberigheid is via de blog van jouw mijn huis ingekropen
dan de hobby het oppimpen en op maat maken van de jurkje,
Zit tussen 2 maten L/xl, hou niet van te strak dus de xl is perfect,
Nu met de mouwloze is het me dan wat wijd aan de borst dus vermaken.
Dan lange mouwen korter maken enz enz
Zie haar daar zitten in Dress Akke die ze dus kocht zodat ik deze leuke winactie kon doen, aan het werk aan de mouwloze Tante Betsy jurk Dress Betsy Summer Black als ik dat goed gok. En Dress Ollie Blue heeft ze de mouwen korter van gemaakt. 

Mirjam heeft weer een leuke creatieve foto gemaakt met haar Betsy Red van de zomercollectie 2015. 

Miriam maakte ook al een bijzonder creatieve foto met een Tante Betsy rokje. Dit is wat ze schrijft; Ik droom van dit mooie Tante Betsy rokje die helaas korter was gemaakt door de persoon waar ik hem van kocht. Dus ik heb 'm teruggestuurd. Ik heb momenteel een beetje pech met mijn Tante Betsy rokjes. Mijn favoriete rokje heeft een scheur omdat ik ergens aan bleef hangen thuis in de keuken. Dus ik hoop dat ik win dan kan ik een nieuw Tante Betsy rokje aanschaffen!! Ik ben dol op de Tante Betsy rokjes (en jurkjes) <3

Dan de collage van Neeltje die haar jurkjes als achtergrond showt en je kunt in de foto's zien dat ze zwanger is. Dit is wat ze schrijft; Ik moest even wat jurkjes passen, want ik kan ze echt niet allemaal meer aan. De laatste jurkjes zijn van wat steviger stof en die rekken dus minder goed mee. Ik vind het dan zonde om ze nu aan te doen, met het risico dat ze straks niet voldoende terug rekken en ik er dus geen plezier meer van kan hebben. Overigens is de achtergrond mijn collectie Tante Betsy. Het begon vorig jaar met de grijze jurk (links in beeld), daarna volgde nog één rok, zes jurken en een hoodie vest-jurk. En hier zal het vast niet bij blijven.
Ja die Neeltje is aangestoken door mijn enthousiaste blogposten op mijn creatief blog, daar waar het Tante Betsy virus is begonnen ;). 

Martine is helemaal happy met dit Tante Betsy rokje uit een oudere collectie en maakte deze leuke collage, ze schrijft; Hierbij mijn collage met mijn heerlijke tante Betsy rokje. Superfijne stof,  lekker zwierig.  Ik vermoed dat het een oudje is. Kwaliteit is echter nog perfect! 
Wat ik fijn vind is dat Betsy zo fijn combineert met Louie. Beide hebben een mix qua kleuren die elkaar goed aanvullen. 
Wat als ik zou winnen.... wat zou er dan bij komen.  Ik denk een hoody!  Als ik lees hoeveel jurkenzusjes er tevreden over zijn,  dan wil ik dit ook wel hebben. En dan een blauwe. 

Anita stuurde deze collage ook in een jurkje van een oudere collectie. 

Dorine stuurde deze foto in, in een Tante Betsy hoodie, ze schrijft; Je blog volg ik nu een paar weekjes, ik vond Tante Betsy al een tijd geweldig, maar je blog besmet. Heb vanavond dus mijn 1ste Tante Betsy aankoop gedaan: een hoodie dress green. Ben dr helemaal blij mee, mooie kleur en veelzijdige in gebruik met de 2-wegrits. Wordt een topper!

Last but not least hebben we nog Melanie die dit schrijft; Voor ik het vergeet hier is mijn tante Betsy foto. Ok niet het meest geweldige hoofd maar wel de meest geweldige jurk. Zo'n fijn model ik hoef niet na te denken over iets eronder maar trek hem over mijn hoofd en voel me gelijk fleurig.

Zo girls zit je inzending er nog steeds niet bij, dan kan het zijn dat er iets is misgegaan (Mary Elle, Nicolette, Es, Dinah, Claudia en Trudy).
Check of je hem naar het juiste emailadres gestuurd hebt 365happytantebetsydresses(apestaartje)gmail.com en als je dat nog niet hebt gedaan maar je hebt je wel aangemeld, doe dat dan als de wiedeweerga...vanavond sluit de inzending en aanmelding. Ik ben eerlijk maar streng ;). 

Lots of love from Susan