zaterdag 25 juni 2016

Who's the lucky Tante Betsy girl Saturday


Hey girls vandaag is het dan weer zover dé blogpost waar jullie met velen reikhalzend naar uitkijken, de uitslag van de Tante Betsy Give Away Wednesday winactie. 
Nou ja velen...er zouden natuurlijk veel meer dames kunnen mee doen. 
Okay ik vraag wel wat extra dingen van jullie, een reactie achterlaten op mijn blog wil niet altijd voor iedereen lukken. Maar er is een mailadres waar je altijd naar mag mailen als het maar niet wil lukken én er is een How to? tag waar je op kunt klikken. 
Verder hoort een Tante Betsy foto inzending tot de voorwaarden, veel Tante Betsy girls vinden het leuk om een foto in te sturen

Mary Elle stuurde nog gisteren op het nippertje een foto in, dit is wat ze schreef; Mega laat, mega druk, mega keuzestress!
Inmiddels echt fan! In september een nieuwe baan en dan moet ik me wat formeler kleden, maar heb al een prachtig jurkje van tante op het oog, dus daar kan ik wel een bijdrage voor gebruiken! Zo'n prachtig model, verliefd!

Claudia stuurde deze foto ook nog snel in, in haar Dress Lilly light

En een nieuw volgster Eline deed ook mee en stuurde deze foto in en schreef dit erbij; Op de valreep doe ik ook graag mee met de wedstrijd.
Op de foto heb ik 1 van mijn 2 Tante Betsy jurkjes aan, een heerlijk najaar/winter exemplaar . Geen idee hoe hij heet (zou dit stiekem wel willen weten, dus mocht je een idee hebben.....), maar hij zit superlekker!
Mocht ik winnen, zou ik kunnen shoppen voor een zomers exemplaar, want die heb ik nog niet!


Maar wie ga ik vandaag gelukkig maken?! Ik heb manlief net een naam laten trekken, hij vind het leuk om dat te doen en hij is natuurlijk onpartijdig. 
Niet dat ik partijdig ben ik trek ook gewoon een naam uit al de lootjes die ik in een doosje doe (tegenwoordig in de vorm van een appel :)).
Dames die hier regelmatig reageren krijgen een extra kans en als ze altijd reageren nog een extra kans. Dat vind ik wel zo eerlijk, want jullie reacties maken het bloggen zo leuk en jullie foto's die ik regelmatig mag delen maken het ook extra leuk. 


Weet je wat ook extra leuk is dat manlief net een naam heeft getrokken van een Tante Betsy girl die hier heel regelmatig een reactie achterlaat. 
Daar wordt ik blij van, die dames leer je door de tijd ook een beetje kennen en dan is het extra leuk als zij winnen. 
Maar ik gun het iedereen hoor, ik laat het altijd aan de engeltjes over vandaar dat jullie foto inzendingen wel een voorwaarde zijn...ik wil mensen weren die alleen mee doen om 'iets' te winnen...maar ik ga niet zeggen de leukste wint...want iedere foto is leuk want er staat een Tante Betsy jurk of rok of vest op ;). 


Maar wie is het dan? Het is een hele populaire naam onder Tante Betsy girls en een naam die hier regelmatig langs komt. Ik ga een collage maken van foto's van je. 
Lieverd van harte gefeliciteerd met het winnen van de Tante Betsy kadobon ter waarde van €70. Zoals gisteren geschreven moet je nog even geduld hebben, maandag wordt het in orde gemaakt!


Leuk dat jullie allemaal enthousiast mee deden lieve Tante Betsy girls, ik heb weer van jullie foto inzendingen genoten en zo te lezen ook alle andere Tante Betsy girls. 
Ik kreeg nog een aantal extra foto's ingestuurd dus die zie je in de loop der tijd hier langskomen...


Zo nu ga ik een warmer jurkje aan doen of mijn rood Tante Betsy vestje over mijn Dress Sophie Dark Blue...en een legging en een paar laarzen aan doen. Het is geen blote benen weer meer hier in Limburg :(. 


Lots of love from Susan