woensdag 22 juni 2016

Tante Betsy in Den Bosch Wednesday


Hey girls vandaag ben ik samen met dochterlief en mijn moeder een dagje naar Den Bosch geweest.
Wat een heerlijke dag is het vandaag, we hebben het getroffen met het weer, op en top genieten van zo'n dagje cultuursnuiven en ook nog wat shoppen. 


In Den Bosch is sinds deze zomer een Tante Betsy verkooppunt, bij Art Den Bosch verkopen ze ook Tante Betsy yihaaa! 
Dus naast het cultuursnuiven kan ik toch ook nog even in mijn verslavende behoefte voorzien ;). Vandaag heb ik Shirt Dress Black aan, zo'n gave jurk! Én ik heb mijn zwarte unisex Bandelettes aan, dus lekker met mijn blote benen en mijn knalroze Asics sneakers. 


Wat een heerlijke winkel is Art Den Bosch, ik spotte natuurlijk al meteen een Birdie Blue jurk (oh wow die kleur blauw is mooi!) die wilde ik wel eens passen.
Het is natuurlijk leuk om aan jullie verschillende jurken te laten zien, dus even een passessie gedaan. 


Erna zag ik een Summer Zippie Jeans...die hadden ze nog in alle maten...zou ik de L of de XL aandoen? Ik had namelijk bij Tante in de webshop gelezen dat je beter een maat groter kon bestellen. Nou de L paste prima hoor en wow wat zijn die jurken mooi!


Een summer zippie green hebben ze ook, maar dat is niet zo mijn kleur groen. Ik moet knallen en heb sinds kort dress sporty green summer. 
Eerst nog even gezellig gekletst met Janita en verteld wie ik was en dat ik Tante Betsy blogster ben. 
Ze hebben pas sinds deze zomer Tante Betsy in de winkel en zijn er heel enthousiast over, maar hebben nog niet veel keus, hebben maar enkele jurkjes én Tante Betsy rokjes. Maar geloof maar dat dat volgende zomer anders zal zijn en zullen ze meer jurkjes en rokjes in de winkel hebben. 


Ik heb ook een rokje gepast, Skirt Sakura Red, ja speciaal voor jullie, een top erbij gezocht en een vestje (mijn bh bandjes staken eruit).
De Tante Betsy rokjes zijn heel mooi, maar ik ben zo blij dat ik alleen nog maar jurkjes draag. Ik hoef maar een jurkje uit de kast te pakken en ben klaar, hoef me niet te bedenken welke top ik erop moet doen ;). 


Janita bedankt voor je hartelijke ontvangst en je enthousiasme, wie weet tot een volgende keer!

Lots of love from Susan