zondag 26 juni 2016

Tante Betsy happiness at Pantalone Sunday


Hey girls vandaag ben ik dan eindelijk eens lekker Tante Betsy jurkjes kunnen gaan passen bij Pantalone in Eindhoven. 
Een waar jurkjesparadijs waar ik zelfs een jurkjeszusje Eefje tegen het lijf liep, nou ja zij herkende mij ;). 


Oh wat is er toch enorm veel keus bij Pantalone en ook al hadden ze mijn wishlist jurkjes niet, toch waren er nog heel veel verschillende Tante Betsy modelletjes te koop en heb diverse jurkjes in mijn maat (L) uit de diverse rekken genomen om een passessie voor jullie te doen. 
Wat ik zo leuk vind aan Pantalone dat King Louie en Tante Betsy gezusterlijk naast elkaar hangen, maar ook met bijvoorbeeld Blutsgeschwister of Zilch... 



Ik heb echt nog even zitten te twijfelen om Dress Sakura White te kopen. 
Ik had verwacht dat die jurk me helemaal niet zou staan, nou ja de jurk wel want die heb ik Dress Sakura Red.
Maar ik had verwacht dat de kleur me te flets zou zijn, niets is minder waar ;). 
Ik besloot wel dat ik voor deze fotoshoot beter even met blote benen en een leuk schoentje op de foto kon (El Naturalista) ipv mijn legging en Sendra laarzen. 


Ik paste ook Shirt Dress Grey die eigenlijk gewoon blauw is ;). Ik vind het zo'n geweldig model jurk <3. Ik hoop echt dat dit een blijverd is want ik ben er verliefd op. De Petrol versie vind ik zo mooi, maar die hadden ze niet. 


Ook was ik heel benieuwd hoe Dress Collar Petrol me zou staan. Ik vind het mooier als je zo fors bent als ik van boven als je een wijdere hals draagt, maar de hals van de collar jurkjes is helemaal niet verkeerd ;). Op de achtergrond (in de spiegel) staat jurkjeszusje Eefje zie ik nu. 


Ik ging ook even gezellig met verkoopster Cherielle op de foto die vandaag dezelfde Tante Betsy jurk aan had die ik ook paste, Dress Folky Black. Cherielle heeft hier ook een heel gaaf vestje aan. Dankjewel Cherielle voor je enthousiasme! 


Oh ja Dress Soda Dark Blue paste ik ook nog (eigenlijk als allereerste ;)), ik was toch wel heel benieuwd hoe dit model jurk me zou staan omdat ik het idee heb dat een dame met weiniger buste die beter zal staan. Toch staat die niet verkeerd, het is maar wat jezelf mooier vind. 


Oh ik paste nog een jurkje, ook al zo'n favoriet model, Dress Peacock Green. Ik heb dress Peacock Blue, ook al zo leuk en ja die hing er ook ;) en heb Dress Belle Green ander modelletje zelfde print als Dress Peacock Green. 
Ik zei al tegen Cerielle dat ik moet knallen toen ze zei dat de kleur me mooi stond. 


En omdat de El Naturalista schoentjes zo lekker liepen ben ik toch ook even verder gaan kijken op de uitgebreide schoenenafdeling. Maar uiteindelijk ben ik gevallen voor een ART schoentje/klompje wat nog lekkerder liep en besloot ik om Dress Sakura White toch maar even uit mijn hoofd te zetten. Oops ships ik zie hem niet meer bij Tante Betsy te koop...


Zo girls eigenlijk waren we vandaag naar de British Autojumble in Waalwijk in onze classic mini cooper (de mini hieronder is niet de onze ;)), maar manlief mijn chauffeur was zo lief om ook nog 'even' naar Pantalone te rijden met me. Ik heb Pantalone al willen bezoeken toen de Tante Betsy lente/zomercollectie net uit was, maar door allerlei omstandigheden is het er iedere keer niet van gekomen. En nu deze week zelfs twee Tante Betsy verkooppunten bezocht whahaha. Hoezo verslaafd?!


Oh ja ik heb vandaag Dress Lilly aan met rode Apollo legging van sokken-online.nl en rode Sendra cowboylaarzen. Én mijn Happy Rainy Days trenchcoat en De Kunstboer tas. 

Lots of love from Susan