woensdag 15 juni 2016

Tante Betsy Give Away Wednesday

Ja girls het is weer zover, misschien hadden jullie hem al voelen aankomen dat het weer een Tante Betsy Give Away Wednesday zou worden. 
Ja hoor het is weer Give Away time! Ik ga een kadobon van Tante Betsy ter waarde van €70 weggeven. 
Daar zou je zomaar een heel leuk Tante Betsy jurkje van kunnen kopen (evt nog wat bijleggen), maar ook een vest, een Tante Betsy rok of een top


Dankzij Corry die Dress Akke van me kocht en €67,50 bood en voor het goede doel (dé winactie) aanvulde tot €70. 
Zo lief dat ze er een rond bedrag van maakte, ik had het eigenlijk zelf willen doen dus vond het wel leuk om er een kadootje bij te doen. 
Op zoek gegaan naar mijn edelstenen engeltjes maar die vond ik maar niet. Ik kwam wel een mooi vlindertje tegen welke graag mee wilde en kwam uiteindelijk een glazen engeltje tegen welke ik ooit eens maakte terwijl ik een paar creëerde voor de pop-up weggeefwinkel in Heerlen. Ik stond zelfs met mijn allereerste Tante Betsy jurk in de krant ;). Ik was pas aan de Tante Betsy en toen al verliefd. 


Ben jij ook een Tante Betsy girl of misschien een wannabee...doe dan mee met deze leuke winactie #tantebetsygiveawaywednesday.
Wat moet je er voor doen:

1. Mijn blog volgen via Blogger, Bloglovin, Facebook, Instagram. 
2. Onder deze blogpost een reactie achterlaten (alleen híer geldt je reactie als deelname!)
3. Daarna ga je aan de slag en stuur je me een afbeelding op, een Tante Betsy foto; jij in je Tante Betsy jurk/rok/outfit (vertel welke het is als je dat toevallig weet). Je mag ook creatief zijn met een collage of een creatieve foto maken (je hoeft er niet helemaal op te staan, als het maar om Tante Betsy jurkjes/outfits draait!).
Stuur hem op naar 365happytantebetsydresses (zonder days of) naar mijn @gmail.com adres. 
De actie loopt tót 25 juni 2016 dus vóór die dag moet je aanmelding (reactie hier beneden) en foto binnen zijn. Foto tips zie blogpost van afgelopen zaterdag ;). 


Extra kansen:
1. Actieve volgers krijgen extra kansen, actief zijn betekent hier op mijn blog regelmatig een reactie achterlaten. Ik kan dit alleen checken als je dat hier onder mijn blogposts doet en niet op Facebook of Instagram. Zeker is het leuk als je daar een reactie achterlaat, maar die kan ik niet checken. 
2. Het zou leuk zijn als je de winactie deelt op Facebook (openbaar), dit doe je vanaf mijn Facebook pagina. Dit levert een extra kans op en wie weet nog meer Tante Betsy girls die gezellig mee komen doen. 
3. Via Instagram delen levert ook een extra kans op; deel de winactie afbeelding met (hash)tags #tantebetsygiveawaywednesday #tantebetsygiveaway #tantebetsyblog @365happytantebetsydresses


Ik verheug me op jullie Tante Betsy foto's! Heb je vragen stel ze gerust. Vermeld als onderwerp in je mail je naam hoe je hier reageert, je Facebook naam, Instagram naam, zodat ik weet wie je bent. 
Heel veel succes girls!

Lots of love from Susan