zondag 12 juni 2016

Saskia Laan creative Tante Betsy girl Sunday


Hey girls jullie weten vast wel als jullie me al wat langer volgen dat ik hier ook wel eens blogposts deel van creatieve Tante Betsy girls. Er zijn namelijk heel wat creatieve Tante Betsy girls dus deel ik graag jullie foto's. 


Nu kwam ik onlangs weer een creatieveling tegen, Saskia Laan schrijfster van het boek 'Alles is Haken', die regelmatig Tante Betsy jurkjes draagt. 
Dames die haken en breien zullen haar vast wel kennen. 


Je kunt Saskia en de Tante Betsy jurkjes die ze draagt zelfs live bewonderen in de show Koffie & Wol van Wolplein.nl, die over breien en haken gaat. Zoals hier in de Alles is haken special en hier in de kerst special




Bij blogster Ellebel kwam ik haar ook weer tegen. In mijn lijst van blogger zag ik opeens Dress Birdie Blue op een foto staan en tsja dan wil ik daar het mijne van weten. Ellebel deed ook mee aan een aflevering van Koffie & Wol, waar je dus live kunt genieten van Birdie Blue. 


En nu gisteren kwam ik alweer leuke Tante Betsy foto's tegen op Instagram, dat vraagt om een blogpost. Saskia had bij Maureen van Studio Sier een boekensigneersessie. 


Wat blijkt Maureen is ook al dol op Tante Betsy jurkjes en staat samen met Saskia en Ellen op de foto. Maureen draagt op de foto Shirt Dress Petrol en Saskia dress Sakura Blue en Ellen (Ellebel) staat er ook op ;). 


Ik had stiekem gehoopt het nieuwste boek 'Alles is haken' van Saskia Laan te mogen weggeven en heb haar erover benaderd, ik dacht die Saskia wordt gesponsord door Tante dus dit zou een mooie samenwerking zijn. 
Saskia heeft mijn vraag doorgegeven aan de uitgeverij die erover gaat. 


Dus ben jij haakster en zou jij dat boek graag willen winnen, laat dan hier een reactie achter. Wie weet mag ik het boek dan hier gaan weggeven. Dit is dus nog géén winactie, maar wie weet komt die er wel! Laat dus van je horen als je een creatieve Tante Betsy girl bent en hier mee leest. Thanks! En natuurlijk ook als je genoten hebt van de mooie Tante Betsy jurkjes ;). 

Lots of love from Susan