zaterdag 18 juni 2016

Oh happy Tante Betsy Saturday


Hey girls hebben jullie al gezien dat Tante Betsy op Facebook mijn blog deelde?
Wow ik zie dat de pagina weergaven de pan uitrijzen, ik zag net dat er zo'n 6000 pagina weergaven vandaag zijn (op dit moment), normaal heb ik 8000 op maandelijkse basis ;) hihi. 
Welkom voor alle Tante Betsy girls én wannabees! Welcome, Wilkommen, Velkommen , Bienvenue!
Our foreign guests can use the google translate button on the webversion of my blog. 


Zoals Tante Betsy al schrijft 'wil jij een Tante Betsy jurkje zien op allerlei soorten typen en modellen vrouwen...' dan ben je hier op het goede adres. 
Ik, Susan, ben dit blog begonnen omdat ik vaker te horen kreeg dat andere Tante Betsy girls het fijn vonden om te zien hoe een jurk mij stond. Ik deelde ze namelijk al eerder op mijn creatief blog, voordat ik besloot dit Tante Betsy blog te starten. 
Vandaag schreef Tante Betsy girl Adriëtte, die vrijwel hetzelfde figuur als mij heeft, me in een mail dit; 'Soms zie je later pas welke toch heel leuk zijn. Heb dat al meerdere malen gehad. Meestal zie ik dat dan als jij ze aan hebt. Je combineert ze altijd zo leuk (precies mijn smaak) en bent ook wat voller waardoor ik me beter kan voorstellen hoe het mij staat. De modellen zijn toch altijd maat s dus en eerlijk gezegd vind ik dat vaak niet de jurk er mooier op maken. Maar dat is puur smaak.'
'Vind trouwens de kwaliteit van de jurken echt verbeterd!!! Zo mooi en ik krijg ook veel complimenten als ik ze draag. Heel leuk! Ik wil er veel meer...'.
Even een foto van Adriëtte in haar Shirt Dress Black en ik in mijn Shirt Dress Red. 


Hier word ik dus vrolijk van, dit is waarom ik graag laat zien hoe de jurken staan. Ik heb soms het gevoel alsof de jurken speciaal voor mij gemaakt zijn. Ze staan me gewoon super en ik voel me op en top vrouw. Vorig jaar droeg ik nog XL en tegenwoordig draag ik L in de jurken, ik hou ervan als ze strakker aan mijn lijf zijn, ik heb gemerkt dat dat mij het mooiste staat.
Dus met liefde show ik hier mijn Tante Betsy jurkjes, maar ik vind het ook heel leuk dat er zoveel enthousiaste en actieve volgsters/Tante Betsy girls zijn die ook hun foto's delen. Zo kunnen we samen elkaar helpen, ik heb zelf ook regelmatig dat ik denk 'oh die staat wel heel leuk!'. Hieronder Hilde in een M en Dinah in een XL in Dress Sophie. Ik dacht dat deze jurk te licht voor mij zou zijn, ik hou namelijk van knalkleuren, maar hij is mooii.



Zoals deze jurkjes die ik in deze blogpost deel, Dress Sophie (en Sophie Dark Blue) en Dress Folky Aqua. Ik heb vorig jaar eens een jurkje gehad Summer Green heette die als ik me goed herinner en die stond me helemaal niet mooi. Dus durfde ik het dit jaar niet aan om zo'n jurkje op mijn wishlist te zetten. 


Maar oh wat zitten ze en zijn ze mooii en die lieve Tante én nichtje wisten dat :). Die kennen me inmiddels wel en weten wat mij mooi staat, tsja je zou bijna kunnen zeggen welke Tante Betsy jurk staat me niet mooi whahaha. 
Nu ik de collage maakte, zie ik dat de jurk me gewoon te groot was, maar ik heb ook het idee dat van de jurkjes van deze collectie de hals wijder valt. 


Zo girls ik ga er weer vandoor, een heel fijn weekend gewenst en voor de nieuwe Tante Betsy girls, raad ik aan om terug te bladeren en eens rond de neuzen op mijn blog. 
Ik ben nu bijna negen maanden hier dagelijks aan het bloggen dus have fun met kijken en lezen. Ik zou het natuurlijk ook heel leuk vinden om van jullie te horen. 

Lots of love from Susan