donderdag 2 juni 2016

My Tante Betsy OOTD Thursday


Hey girls ik heb al twee keer een poging gedaan om een leuk stukje te schrijven maar het komt er niet uit zoals ik het eerder vandaag in gedachten had. Dus schrijf ik over mijn Tante Betsy jurkje van vandaag, ik koos vandaag voor Dress Lilly, die heerlijke vrolijke jurk in onze nationale drie kleur, rood wit blauw. Gecombineerd met een rode legging en mijn blauwe Sendra laarzen en alweer mijn Happy Rainy Days jas (verderop te zien) én mijn Urban Hippies Hip Pocket. 


Bij de onderstaande foto hoeven jullie je geen zorgen te maken over fietsongelukken want ik fietste heel langzaam op het moment van de foto en alleen over een fietsbrug. 


Er kwam vandaag een pakje, ik scoorde doorknoop jurk Dress Gigi Blue via een Tante Betsy verkooppunt voor een leuke prijs samen met enkele andere jurkjeszusjes. Ik had deze samen in een blogpost willen delen, maar dat komt...nu alvast een foto van hoe hij mij staat. 


En vanmiddag toen ik even naar de brievenbus liep om een envelop op de post te doen was het weer aan het gieten en zag ik er zo uit (ja de foto is in de tuin gemaakt ;)). 
Ik heb zelfs nog even een videotje gemaakt (om te laten zien dat het echt regent in Zuid Limburruggg), maar ik heb het lef nog niet gevonden om hem te uploaden...want niet alleen jullie kunnen het dan zien, maar iedere gek op Youtube en dat gaat me net wat te ver. 
Natuurlijk kan iedereen hier meelezen, maar dat is toch anders, dit trekt over het algemeen een ander publiek aan. 


Zo girls ik ga er weer vandoor, manlief heeft net een leuke film opgezet en die wil ik ook wel zien 'Gods of Egypt'...zoefff...

Lots of love from Susan