dinsdag 28 juni 2016

I love three quarter sleeves dresses Tuesday


Hey girls ik ben stiekem toch wel heel blij met de drie kwart mouwen jurkjes van Tante Betsy. Ze zijn heel fijn met dit Nederlands kwakkelweer, vooral de modelletjes waar geen top onderaan hoeft vind ik het allerfijnste, die ruk ik met dit weer het liefste uit mijn kast. 
Vanmorgen koos ik dress Holiday van de zomercollectie van 2015, gecombineerd met een knalgele Apollo panty van sponsor sokken-online.nl en mijn rode Art klompjes. Ik moest zelf nog even wennen aan die knalgele kleur aan mijn benen, maar had het eens bij een jurkjeszusje gezien en och soms moet je zoiets gewoon doen. 


Maar toen kwam vanmiddag na mijn werk hele leuke post van Tante Betsy binnen en paste ik
Dress Tweety Green en Dress Tweety Black aan. 
Ik merk dat ik val voor zwarte Tante Betsy jurkjes met een fleurig of kleurig patroon en deze vrolijke vogeltjes jurk is echt de bomb, met roze blauw en groene print, oh en ook nog witte hartjes ;). 
Ja als je me al langer volgt weet je dat ik ook Dress Birdie Black heb, maar het is dan ook zo'n gave print!


Natuurlijk val ik ook nog steeds voor kleur en Dress Tweety Green is echt een pracht jurk, eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht. 
Het is ook een hele gave jurk en oh ja dat zie je niet zo goed op de foto's maar de Tweety jurken hebben hetzelfde model als de Tika en de Pepita jurken van de wintercollectie. 
Tante dat modelletje mag je er van mij in houden want die vind ik heel fijn!


Willen jullie nog even lachen, hier een foto terwijl ik net geniest had terwijl de timer was ingesteld, hihihi. 


Ik heb altijd het overslagmodel leuk gevonden, zoals Birdie Black máár daar moet ik altijd een top onderaan. 
Nu heb ik ook wel gezien dat er dames zijn die een top onder de Tweety, Tika en Pepita jurken aandoen, maar ik heb er alleen een bh onderaan ;)...okay ook een onderbroek (tegenwoordig invisible hipsters want dat tekent niet zo af onder mijn jurk ;)) en een legging of zo whahaha. 


Zo girls voordat ik nog verder afdwaal ga ik jullie laten. Wat vinden jullie ervan als ik een nieuwe winactie doe? Is daar interesse in :p en gaat dat lukken met weer leuke nieuwe Tante Betsy foto's maken en insturen?
Ik heb namelijk een Tante Betsy jurk die niet zo mijn ding is, hij is mij wat te klassiek en ik heb die jurk al in dezelfde print maar dan anders ;). Dus het lijkt me leuk om die weer op Marktplaats te gaan verkopen en van de opbrengst weer een kadobon winactie te doen.

Lots of love from Susan