woensdag 27 juli 2016

Go Green Tante Betsy Monday

Ja daar is hij dan mijn groene Tante Betsy blogpost die ik eigenlijk gisteren had willen delen. Ik hou van de vrolijke groene Tante Betsy jurkjes en ben natuurlijk niet de enige, dus in deze blogpost komen wat groene jurkjes aan je voorbij aan de lijven van verschillende Tante Betsy girls. 



Daarnaast ben ik een fanatiek recycler, sinds de groene container weer gratis is verdwijnt daar alles in wat er in mag. Plastic gaat in de plastic zakken, papier naar de papiercontainer, glas naar de glasbak. Onze zwarte container voor restafval heeft dit jaar nog niet buiten gestaan, en volgens mij vorig jaar ook niet, kerst 2014 was de laatste keer als ik me goed herinner. 
Weggooien doe ik namelijk niet snel, ik ben een verzamelaar en als er iets weg gaat verkoop ik het of geef ik het weg. 



Zo nu weer terug naar de groene Tante Betsy jurkjes, vandaag heb ik een groene zippie jurk aan, Dress Sporty Green Summer, ik hou van knalkleurtjes en deze knalt lekker. 


Ik dacht vandaag dat het warmer zou worden en wilde lekker weer eens met blote benen onder mijn jurkje en deed mijn zwarte unisex Bandelettes aan. Zo blij met deze Bandelettes, zo kan ik toch genieten van zomers weer...hopelijk snel dat ik er vaker van kan genieten. 
Ik maakte nog een gekke foto met een gieter in de hand :p. 


Ook wil ik jullie Dress Belle Green laten zien. Ik heb dit model jurk ook van de winter gekocht, Dress Trixie, maar stiekem vind ik deze leuker :). 
En ik heb nog wat foto's van andere Tante Betsy girls; jurkjeszusjes Esther en Thea showen hem.


Ellen van Tante Betsy verkooppunt Love Peace & Joy zie je ook in deze collage. Ze heeft een leuk stukje over Tante Betsy jurkjes geschreven.



En last but not least heb ik ook nog een gezellige groene foto inzending voor de Tante Betsy Give Away Wednesday van Suzanne te delen die Dress Akke aan heeft. Suzanne heeft hier haar 'nieuwe' SunJellies aan, een heerlijke retro look!


Oh helemaal vergeten ik wilde eigenlijk ook nog een foto van Esther delen in Dress Tweety Green, dus bij deze :). Ik vind de zwarte versie super maar deze groene is ook mooii!


Heb jij ook groene Tante Betsy jurkjes of een Tante Betsy hoodie/vestje of een Tante Betsy rokje? Ik heb zelf zo'n 8 groene Tante Betsy jurkjes als ik ze in mijn hoofd optel...oops ik kom op 10 stuks uit nu ik een collage aan het samen stellen was whahaha én Dress Sporty Green Summer staat er nog niet bij ;)...oops ik heb er nog eentje realiseer ik me net...Dress Ollie Green hihi. 


Lots of love from Susan