donderdag 30 juni 2016

Creative Therapy Thursday


Hey girls vandaag een korte blogpost, vandaag was namelijk geen makkelijke dag voor me op mijn werk. 
Vandaag was de dag om afscheid te nemen van allebei onze werkcoaches, ik heb het er wel zwaar mee ook al heb ik er vertrouwen in dat het allemaal wel goed komt. 
Maar het is en blijft niet niks om afscheid van ze allebei tegelijk te moeten nemen. 


We hadden vandaag een gezamelijk ontbijt en hebben daarna workshop gehad. Lekker creatief zijn op je eigen manier en er waren meerdere dingen waar je uit kon kiezen. Dus eigenlijk was het vandaag een beetje creatieve therapie met een lach en met een traan. 


Tegen het einde van de 'werkdag' moest het er dan toch echt van komen en gaven we onze creaties, we stelden twee jeanskussens samen. 
Mijn jeanslapjes zijn die met het kant (mijn signatuur ;)) en ik maakte de twee achterzijdes, helemaal vergeten daar een foto van te maken. 
Voor de achterzijde heb ik twee pijpen aan elkaar genaaid en naaide ik er drie zakken op voor het speelse effect. 
De voorzijden bestaan uit lapjes waar diverse collega's een bijdrage aan leverden. 


Voor mijn OOTD (Outfit Of The Day) koos ik de Tika Black (zelfde model dus als de Tweety jurken die nu weer in meerdere maten te verkrijgen is) met een knalgroene Apollo panty (nu legging ;)) en mijn Tante Betsy boots (gescoord op MP). Ik ga even niet op de foto want zie er even niet zo vrolijk uit, dus even die vierluik foto die ik van de week deelde.  

Lots of love from Susan