dinsdag 21 juni 2016

Creative Tante Betsy girls entries Tuesday

Hey girls jullie weten vast nog dat ik een oproepje deed om te vragen wie er allemaal van jullie creatieve Tante Betsy girls zijn. Ik kreeg gezellige reacties van dames die toneel spelen, schrijven, fotograferen, kleuren, borduren, quilten, naaien, bakken, sieraden maken, haken, schilderen, tekenen, dichten...


Nu ga ik vandaag niet speciaal een blogpost aan één creatieve Tante Betsy girl wijden, maar aan een heel aantal creatieve Tante Betsy girls. 
Ik kreeg namelijk weer heel wat leuke en creatieve collages binnen als foto inzendingen voor de Tante Betsy Give Away Wednesday die tót zaterdag 25 juni loopt. Heb je de jouwe nog niet opgestuurd dan vergeet dat niet te doen vóór zaterdag, de week vliegt zo om. 
Diegenen waarvan ik een mail heb ontvangen met hun inzending, hebben allemaal een mailtje terug gekregen, is dat niet zo dan check even of je hem wel aan het juiste emailadres verstuurd hebt. 


Margreet stuurde een creatieve inzending, geen collage realiseer ik me nu, met al haar jurkjes en een rokje, maar dan wel even anders als anderen. 
Dit is wat ze schreef; Ik dacht dat ik je maar eens moest laten zien wat jij met mijn kledingkast doet! 
Wat begon met 1 jurkje voor de kerst (27/12 bezorgd), is in 6 maanden uitgegroeid tot 4 jurkjes en een rokje, en nog een heleboel meer op mijn wishlist! En dat allemaal door jouw enthousiaste foto's en verhalen, dank je wel.


Esther stuurde ook een collage van al haar Tante Betsy jurken én Tante Betsy rokjes, volgens mij ook door mij aangestoken, maar dat weet ik niet heel zeker. 
Dit is wat ze schreef; Het was even wachten, want het kost wat moeite om al m'n Betsy's bij elkaar te krijgen, omdat ik ze bijna altijd draag.


Ook Jasmijn oftewel Juf Betsy stuurde een leuke collage met haar jurkjes (en rokje?) en ze kan niet kiezen... Ze schreef ook al bij haar aanmelding van de winactie dit; Ook dit keer doe ik mee. Wat een mooie actie, je bent een topper! Door het zien van de foto's steeds weer op facebook, raakt mijn bankrekening aardig richting 0. Ik ben verslaafd! Er hangen al een paar in mijn kast, maar er kunnen er zeker meer bij ;) Zo leuk om steeds weer te zien hoe de verschillende modellen bij anderen staan, je raakt geïnspireerd!
Hihi ja ik ben toch wel mede schuldig dat jullie verslaafd zijn geraakt aan Tante Betsy jurkjes, maar voel ik me nu schuldig? Uhm nee hihi want eigenlijk is het Tante Betsy haar schuld dat ze zo'n geweldige jurkjes enzo ontwerpt whahaha. Ja ja afschuifsysteem hè ;). 


Wie ook verslaafd is geraakt aan de Tante Betsy jurkjes is Adriëtte. Die was volgens mij wel al wat langer gek op Tante Betsy jurkjes of zou ik haar aangestoken hebben met het Tante Betsy virus?
Ze maakte deze gezellige collage, dit is wat ze schreef; Inmiddels zo tante betsy verslaafd en nog zoveel wensen voor jurkjes maar geen geld.  Dus dan is zo'n winactie natuurlijk erg tof! Ik heb een collage gemaakt van een aantal jurkjes doe ik nu heb en ook veel draag.  Ook mijn dochter vind ze geweldig!  Jammer dat tante betsy geen kindercollectie meer heeft.  Alhoewel het wel beter is voor de portemonnee. ..haha


Wie oh wie is de volgende? Carola schrijft dit over haar collage; Ik heb voor 't eerst 'n collage gemaakt. Niet heel bijzonder maar voor mij heel wat dus.
Je ziet me met n oranje doorknoopjurk bij de Julianatoren vandaag, gisteren met de zwarte met stippen. Dit zijn 2 ouwetjes maar ik heb ze pas vorige week nieuw gekocht op Mp.
De collar black en de zwarte doorknoopjurk op de andere foto's zijn mij
n favorieten. Op een van de foto's zie je nog 'n stukje van Pepijn, m'n jongste zoon. 

Oops ik heb Carola met een paar aanwijzingen een nieuwe collage laten maken, waardoor we wat minder roze zien en wat meer van de foto's. Voelde me al wat schuldig, maar dat hoefde niet schreef ze :). 


Nog een hele leuke collage van Saskia, die wel hele leuke achtergrondjes gebruikte. Volgens mij zijn dit de printjes van de jurkjes van haar wishlist ;). Dit is wat ze schreef; Hierbij mijn deelname aan de give-away actie. Ik heb een hoodie, rokje en een jurk, te zien in mijn collage, maar nog veel te weinig Tante Betsy naar mijn mening :) Zou dan ook superduperblij zijn mocht ik de bon winnen!


Zo girls ik laat het weer hierbij, er waren nog een paar andere inzendingen die deel ik een andere keer deze week. Én dit waren bijna allemaal collages maar dat hoeft niet hoor, een enkele foto is ook goed!
Vergeet je niet jouw inzending in te sturen en als je je nog niet had aangemeld en je wilt wel mee doen, meld je dan als de wiedeweerga aan! De link staat bovenaan deze blogpost of rechtsboven op de internetversie van mijn blog. 

Lots of love from Susan