dinsdag 7 juni 2016

Button Down Dresses Love Tuesday

Hey girls ik had opeens een blogpost in gedachten toen ik met Adriette even aan het chatten was, maar de tijd is een beetje beperkt omdat ik nog even samen met manlief naar mijn vader op bezoek wil in het revalidatiecentrum. Daar moet ik natuurlijk gebruik van maken als mijn chauffeur erheen wil ;). 


Dus ga ik het over de liefde voor doorknoopjurkjes hebben, ik heb er inmiddels heel wat, stuk of negen schat ik zo in. Oops even naar boven gehuppeld en gaan tellen; negen met korte mouwen en drie met lange mouwen :D. Niet allemaal in de collage hieronder ;). 


Ik had gezien dat Tante Betsy vorige zomercollectie meerdere leuke doorknoop jurkjes in de collectie zou hebben dus kocht er eentje op MP om eens te zien hoe ze me zouden staan. 
Ik heb nog nooit wat met blouses gehad en dacht dat ze me niet zouden staan. Bang ook voor piepgaatjes met mijn gewelfde lichaam ;). Nu waren ze toevallig vorige zomer open, maar ervoor en ook de collecties erna zijn ze weer dichtgenaaid. Ik naaide ze vorige zomer dus zelf dicht :). 


Vandaag droeg ik Gigi Blue, heerlijk vrolijke zomerkleurtjes en alweer een rood wit en blauw motief, love it! Vandaag met een capri legging en mijn Asics sneakers én Urban Hippies Hip Pocket. 


Ik ben niet de enige die happy van deze jurkjes wordt. Deze dames ook (sorry even geen namen onder de foto's andere moeten jullie nog langer wachten, tot ik terug ben van het bezoek)...dus bij deze dé Tante Betsy girls:








Heb jij ook al een doorknoop jurkje van Tante Betsy en ben jij er net zo verliefd op? Of heb je er helemaal niks mee?

Lots of love from Susan