maandag 23 mei 2016

Urban Hippies Bracelet Give Away Monday


Hey girls daar ben ik weer met een leuke winactie, ik mag namelijk van Femke van Urban Hippies, twee armbanden weggeven aan jullie Tante Betsy girls. 
De meesten kennen Urban Hippies van de super handige Hip Pockets en ook de leuke roosjes die in meerdere leuke shops te koop zijn, maar ze verkoopt ook leuke sieraden. 
Je maakt kans op de Petrol Pancy Bracelet, maar hij is er ook in andere kleuren; http://www.urbanhippies.nl/3-armbanden



Deze keer een winactie zonder verplichte foto inzending, maar gewoon een reactie onder deze blogpost achterlaten volstaat!
En dan maak je kans op één van de twee armbanden die ik mag weggeven, dus twee winnaars! Volgende week maandag 30 mei maak ik de twee winnaressen bekend. 

Femke zal het vast leuk vinden als je haar shop op Facebook liked en/of op Instagram. Inschrijven voor haar nieuwsbrief is ook geen verkeerde actie, ze stuurt regelmatig een nieuwsbrief met actiecodes.


En zoals je kunt zien past deze leuke armband perfect bij Tante Betsy dress Gigi Blue of Skirt Sakura Blue die ook als jurk Dress Sakura Blue verkrijgbaar is ;). Volgens mij heeft Femke de hare gescoord bij Pantalone in Eindhoven die ook haar sieraden, heuptasjes en roosjes verkopen én natuurlijk ook jurkjes en rokjes van Tante Betsy. Hier een lijst van alle winkels die Urban Hippies verkopen http://www.urbanhippies.nl/content/16-verkoopadressen
Waar zou jij de armband bij combineren ? Want natuurlijk staat hij bij nog meer leuke Tante Betsy jurkjes en rokjes.

Lots of love from Susan