zondag 15 mei 2016

Tante Betsy at the IMM in Belgium Sunday

Zo girls het zit er voor ons op, er zijn vandaag al heel wat mini rijders naar huis gegaan, maar vanavond waren we in de feesttent en die was nog goed vol (en geloof me dat is een mega feesttent). 


Er waren allerlei uitreikingen van prijzen en er was ook de sleuteloverdracht van de IMM sleutel, het volgende IMM zal in Ierland zijn. We weten nog niet of we daarbij zullen zijn, het is me nogal een tripje en met die overtochten met de ferry is het best een duur grapje. IMM 2018 zal in Portugal zijn en IMM 2019 Engeland, Bristol (iedere 5 jaar wordt het in Engeland gehouden). 


Vandaag zag ik dan eindelijk ook een lieve Poolse Mini vriendin, we hebben even gezellig gepraat samen. Altijd leuk om haar te zien en te spreken, zulk een sprankelende persoonlijkheid! 
We gingen samen even op de foto, ik had vandaag gekozen voor mijn Betsy black met een longsleeve top eronder en een zwart hoodievest erover (en mijn winterjas want het was bar koud, maar voor de foto even zonder jas ;)). Ik maakte meteen een collage van foto's die ik van ons samen op mijn telefoon heb staan, leuk om even terug te blikken op IMM te Engeland en IMM te Zwitserland. Ja zo kom je nog eens ergens in je mini cooper hè ;). 


Oh ja er kwam ook nog een bevriend koppel als dagbezoekers van de sfeer proeven. 
En vanavond namen we ook weer afscheid van diverse Engelse, Duitse en Nederlandse Mini vrienden. Het was weer leuk om deel uit te maken van de mini community en ik heb weer heerlijk geknuffeld en zelfs nog heel even gedanst op heerlijke muziek :). 

Lots of love from Susan