zaterdag 28 mei 2016

Pink Tante Betsy Saturday

Hey girls vandaag koos ik voor een Tante Betsy doorknoop jurkje van een oudere collectie. Ik heb deze al een hele tijd niet aangehad, nou ja zoals zoveel van de zomerjurkjes die ik heb van Tante Betsy. 


Ik merk dat ik wel veel sneller grijp naar de jurkjes van de nieuwe collectie die ik heb, maar toch is het ook leuk zo'n ouder jurkje. 
Ik ben gek op roze en verheug me er dan ook op dat volgende zomer wel weer roze jurkjes komen, tenminste als ik dat goed had begrepen van Anita. 
Rood, roze en oranje zijn mijn favoriete kleuren, maar ik heb ook heel wat blauwe jurkjes van Tante Betsy vroeger was dat een favoriete kleur van me en stiekem heb ik er toch heel wat. Ik zie dat mijn foto van mijn kast nodig geüpdate moet worden ;). Binnenkort een nieuwe maken :). 


Groen is ook een kleur wat ik graag draag, vroeger heb ik echt een enorme hekel aan groen gehad dankzij mijn vader. Ik moest namelijk in schutkleuren mee het bos in en ik droeg zo graag mijn kleurige jurkjes. Het heeft me heel wat jaren gekost om groen weer te appreciëren en Tante Betsy heeft diverse jurkjes die ik heel leuk vind. 


Lots of love from Susan