maandag 30 mei 2016

Lucky Urban Hippies Girls Monday


Hey girls ik was bijna vergeten dat ik vandaag twee dames zou gelukkig maken met de uitslag van de Urban Hippies armbandjes winactie, het gaat om de 'Petrol Pancy Bracelet', die ook in meerdere kleuren te koop is http://www.urbanhippies.nl/3-armbanden


Ik had namelijk vandaag meeloopdag in het revalidatiecentrum waar mijn vader is en omdat er van je verwacht wordt dat je ook actief mee doet, heb ik gekozen voor mijn Jeans Zippie jurk van Tante Betsy met een makkelijke jeanslegging eronder en een paar sneakers met een rood vestje, een sportieve outfit dus. En natuurlijk had ik mijn Urban Hippies Hip Pocket om zodat ik mijn telefoon en zakdoekjes lekker dichtbij me had. 


Ik heb niet veel inspannends gedaan vandaag, maar ben total loss. We hebben ook nog een gesprek gehad met de revalidatie arts, maatschappelijk werkster en een teamgesprek gehad. Tel daarnaast bij op dat ik weinig geslapen had en nog steeds niet helemaal opgeknapt ben dus nu nog weinig energie over. 


Dus ik laat jullie niet langer in spanning zitten, leuk dat er een heel aantal dames mee deden en ik zag ook diverse nieuwe namen, welkom girls!
Ik hoop nog vaker van jullie te horen want dat maakt het bloggen zo leuk. Meer als de helft van de dames zijn actieve volgsters die regelmatig een berichtje achterlaten dus die dames kregen ook een extra winkans. Daarom is het natuurlijk al slim om regelmatig wat van je te laten horen ;). 
Daarnaast is het fijn als mijn sponsors zien dat dit een actief blog is dat het interessant is om een winactie te doen. 


Zo wie heeft nu gewonnen? Manlief mocht een naam trekken en ik trok een naam. Heidi van Vuuren en Adriette hebben gewonnen en mogen mij mailen met hun adres (emailadres staat vermeld vlak onder de plek waar je een reactie kunt achterlaten) en Femke van Urban Hippies stuurt jullie dan het gewonnen armbandje toe. Van harte gefeliciteerd girls, heel veel plezier van jullie armbandje! En thanks aan alle enthousiaste andere dames. 

Lots of love from Susan