donderdag 19 mei 2016

Love my Tante Betsy outfit Thursday


Hey girls vandaag voel ik me niet opperbest en het zit er ook dik in dat dat te zien is op de foto's, maar toch wilde ik mijn outfit delen. 
Ik vind deze jurk nog steeds een topper, Dress Tika Black als ik me goed herinner. 
Gecombineerd met een grasgroene Apollo panty (nu legging, ik knip altijd de voetnaad eruit) van sponsor Sokken-online en met mijn knalroze Asics Gel Lyte III sneakers is het een flitsende outfit. 
Ook al is het een zwarte jurk, hij is absoluut niet saai en met deze combinatie al helemaal niet. 


Ook had ik vandaag mijn Hoodie Black Fit aan, als vest en ook als jas. 
Je kunt hem natuurlijk ook als jurk dragen én de hoodies zijn nu in de sale (ik had het al eens eerder vermeld ;)). 


Als je kijkt naar Hoodie Dress Blue dan zie je een foto van model Suze, Tante schreef dit; 'Model Suze is 1.80 m en draagt een XS'. 
Nou model Susan (ik dus ;)) is 1.56m en draagt een L :D. Oh zie nu ook dat deze 95cm in S is, hoodie dress blue is 92 cm in S. 
Hoe groter de maat hoe langer het vest/jurk...tegenwoordig staat ook vaak vermeld met hoeveel centimeter de jurk per maat langer is. 


Het valt me ook op omdat ik veel meer lichaam in een L heb, dat een jurk bij mij korter kan uitvallen als een veel slanker iemand die een L draagt. Heb je vragen over een jurk qua afmetingen in L die ik draag, mag je dat altijd doen onder een blogpost. 
Zo heb ik Patricia al een aantal keer uitgeholpen, zij is een stuk langer als mij en weet zo of een jurk lang genoeg is voor haar, zij draagt ook een L. 
Hieronder zie je qua lengte weinig verschil terwijl we toch heel wat centimeters schelen (ook in omtrek :p). 


Bedankt ook voor al jullie lieve reacties op de blogpost van gisteren, ik snap dat velen van jullie even hebben moeten slikken omdat ze de kadobon niet hebben gewonnen. Maar vind dat jullie het allemaal heel sportief oppakken, het helpt ook wel denk ik dat je weet wie gewonnen heeft en dat je als je iemand al een beetje 'kent' het haar ook gunt. 


Hilde is er in ieder geval heel blij mee en heeft al een jurkje uitgezocht, we gaan vast snel zien welke het geworden is en wie weet ook wel life. Ze maakt vaker vlogs/video's voor haar Beauty blog HillybillyBeauty.nl

Lots of love from Susan