vrijdag 1 april 2016

The lucky winner of De Kunstboer Etui Give Away Friday



Hey girls vandaag maak ik bekend wie de Kunstboer etui 'Power Gym' heeft gewonnen. 
Er waren deze keer niet veel mededingers, ik denk dat dat wel anders geweest zou zijn als het om een Kunstboer tas ging ;). 
Ik hoop dat jullie allemaal De Kunstboer zijn gaan liken of volgen op Facebook/Instagram :). 


De Tante Betsy girls die meededen hadden wel een idee wie ze er blij mee konden maken, vaker zoons en ook wel dochters, een tweetal dames hebben iets met egeltjes dus voor hun zou het de perfecte etui zijn...
Maar wie is nu de lucky winner?


Allereerst wil ik jullie bedanken voor al die lieve berichten en knuffels die ik kreeg (ook op mijn Facebook pagina, thanks :)). 
Ik zit weer lekker in mijn velletje en heb het hele gedoe waardoor ik uit mijn huisje was lekker achter me gelaten. 
Vandaag weer lekker creatief op mijn werk kunnen zijn, nadat ik ook een aantal hemden heb gestreken (pff ja dat hoort er tegenwoordig ook bij). Ik ben helemaal vergeten een foto te maken van hoe mijn creatie uitziet die nu af is. Maar volgende week zijn er nieuwe kansen ;). 


Tromgeroffel...tadaaa...wie is nu de winnaar?! 
Eigenlijk iemand die het niet helemaal goed gelezen had en graag een Bambi etui of Unicorn etui wilde voor haar dochtertje. 
Máár die heb ik niet gekregen Marieke ;). 
De etui Power Gym was de etui die je kon winnen en die ik als extraatje bij mijn De Kunstboer tas Parrots kreeg. Ik hoor graag of je die toch wilt ontvangen...indien ja stuur je me dan een mailtje met je adres waar ik het heen kan sturen (het emailadres is 365happytantebetsydresses(apestaartje)gmail.com). 


Thanks girls voor het meedoen! Ik hoop binnenkort weer met een leuke winactie te komen. Op de foto's zien jullie mijn De Kunstboer tas (als eerste foto ;)), de etui en een paar grote kaarten. Zijn ze niet gaaf?! Die zijn ook te koop bij De Kunstboer :). http://www.dekunstboer.nl/
Zoals je hieronder ziet hebben ze ook een stenen winkel in Amsterdam, Prinsengracht 270.



Lots of love from Susan