vrijdag 8 april 2016

The forgotten dress and Birdie and Tweety in the air Friday


Yesss girls de eerste jurken van de Tante Betsy zomercollectie 2016 zijn te bestellen in Tante haar webshop! Dress Tweety black en dress Birdie black !
Sandra heeft voor de Birdie Black gekozen, ze kocht hem bij Pantalone (hij is er nog in twee andere kleuren als ik het goed heb), zie je de ketting die ze hier gewonnen heeft? :).



En oh ik zie nog een mooie jurk, een zwarte doorknoopjurk http://www.tantebetsy.com/nl/button-down-dress-black.html. Ja naast dat ik van knalkleuren houdt, hou ik ook nog steeds van zwart. 
Altijd mooi om een zwarte jurk in je kast te hebben hangen...ik heb in ieder geval zo'n elf zwarte Tante Betsy jurken in mijn kast hangen. 
Ook al kies ik graag voor kleur, er zijn van die dagen dat ik lekker voor zwart ga en ja ook in de zomer hoor, meestal wel gecombineerd met een knalkleur top, panty of legging. 


De vogeltjesjurken zijn trouwens helemaal niet zwart, jawel ze zijn wel zwart maar er zijn zoveel kleurtjes op die jurk, roze en blauwe vogeltjes, groene takjes en blaadjes, witte hartjes. 
Ik vind het een heerlijke jurk! En weet je wat zo leuk is...draag je er wat groens bij dan haalt hij alle blaadjes naar voren, met dat roze biesje op de Birdie haalt hij die lieve vogeltjes naar voren en ga zo maar door. Ik vind het een feestje die jurk! 
En hij valt ook nog mooi lang, net zoals de Anita jurk. Hieronder Hilde en Esther die hem bij 38 dresses kochten. 


In mijn titel heb ik het over een vergeten jurk, de Pepita Black, bleek wel in de webshop te staan, maar niet op zichtbaar, nu wel; http://www.tantebetsy.com/nl/dress-pepita-black.html
Dus wil je nog een jurk scoren in de sale in een grotere maat als XS en S dan is dat een hele mooie jurk. Ik heb hem ook in de groene versie, ook heel mooi! Ik vind het ook een heel fijn model met een mooie halslijn. 



Zo lieve Tante Betsy girls ik ga er weer vandoor, de zomercollectie begint binnen te druppelen, er komen heel veel leuke vrolijke jurken aan en natuurlijk ook leuke vrolijke Tante Betsy rokjes en zelfs ook tops en bijzondere vestjes. 
Heb je de leuke ajour vestjes al gezien? http://www.tantebetsy.com/nl/vestjes.html


Ik heb hier 'vestje rood' aan op mijn Mimi Red :). Ja ik ben gek op rood...vandaag gecombineerd met Apollo panty van sokken-online en mijn rode Sendra cowboy laarzen, love it!
Oh ja Cardie Red (met rits) en andere kleuren staan ook nog in de webshop ;). 

Lots of love from Susan