donderdag 21 april 2016

Tante Betsy girls showing part of the Summer collection Thursday



Zo girls ik begin vandaag rijkelijk laat (het is nu 20uur en moet ook nog foto's in collages plaatsen enzo) aan mijn blogpost waarin ik samen met een paar andere dames laat zien hoe de nieuwste modellen eruit zien. Birdie en Tweety jurken deelde ik al eerder. 



Nu ben ik nog niet zoveel foto's tegengekomen van andere Tante Betsy girls...maar Betty van 38 dresses en Binnie van So Much delen regelmatig op hun Facebook pagina https://www.facebook.com/38DressesAndASuit en https://www.facebook.com/SoMuch.nl/ en op hun Instagram account foto's van de nieuwste modellen. Ik vind dat wel fijn en okay het zijn allebei dames die zelf een model zouden kunnen zijn, ze zijn allebei slank. En als dat nu in het echt niet zo zou zijn, dan komt dat natuurlijk door de geweldige Tante Betsy jurkjes die ons prachtig laten uitzien :). Jurkjeszusje Esther staat ook op een foto in de collage hieronder. Binnenkort meer Tante Betsy girls...


Ik laat jullie ook zien hoe Dress Lola Hearts Red, Dress Peacock Blue en Dress Lilly bij mij uit zien. Ik ben dus wel een volslanker model hihi, nou ja model... Zo kunnen jullie een idee krijgen hoe de diverse jurkjes uitzien en vallen. Ik ben dan wel weer een klein model hihi ;). 


Jurkjeszusje Nicolette ging bij De Keizerin in Amersfoort jurkjes passen en deelde ook foto's van haar passessie. Zij gaat deze keer voor M.
Zoals ik gisteren al zei, ik draag tegenwoordig L terwijl ik eigenlijk ook heel goed in een XL zou passen. Maar vaak ziet het er toch beter uit als een jurk strakker om je lijf zit, maar dat is persoonlijk. Dus wie weet gaat ze vanaf nu ook wel alleen nog maar voor M. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat een bepaald model beter valt in een andere maat. 
Ik heb in alle jurken van de nieuwe collecties gewoon L en ze zitten me allemaal goed, ik heb dan ook wel een makkelijk figuur, ik heb een zandloper figuur. 



Morgen is er fotoshoot bij Tante Betsy en volgens mij duurt het nog even voordat we de jurkjes in de webshop van Tante Betsy terug vinden, de dames genieten even van een weekendje rust...Tante is zelfs zaterdag jarig ;) wink wink...
Maandag gaan ze er weer vol tegenaan liet Anita weten, de dames werken dan ook keihard om alle nieuwe jurkjes bij de verkooppunten te krijgen en binnenkort weer een nieuwe lading in de webshop. 


Ondertussen zijn er dus al diverse verkooppunten die jurkjes hebben binnen gekregen. Naast 38 dresses en So Much, ook Pantalone, Love Peace & Joy, Lef Hilversum, Diezijner, Mevrouw Janne... De hele lijst verkooppunten kun je ook terug vinden op de pagina van Tante Betsy http://www.tantebetsy.com/nl/verkooppunten

Lots of love from Susan