dinsdag 26 april 2016

My mind is somewhere else Tuesday

Hey girls ik weet even niet waar vandaag over te bloggen, nou ja heb wel wat om over te bloggen maar dat heeft niet veel met de vrolijke Tante Betsy jurkjes enzo te maken (de foto's wel). 
Mijn vader wordt namelijk deze week geopereerd en krijgt een open hart operatie. 
Ik merk dat het me bezighoudt, dat ik er van wakker lig, niks uit mijn handen komt en dat ik er ook wel emotioneel over ben. 
Ik weet dit al sinds vrijdag maar kon en wilde het niet eerder delen omdat dochterlief samen met haar vriend op vakantie was en die wist dus nog van niks. Die heb ik gisteren na thuiskomst telefonisch op de hoogte gebracht omdat ik op dat moment in het ziekenhuis van Maastricht was dus kon het haar niet persoonlijk gaan vertellen. 


Mijn vader is vrijdag naar het ziekenhuis gegaan voor een onderzoek, een hartkathererisatie en ze hebben hem niet meer naar huis laten gaan. Hij krijgt de aortaklep/hartklep vervangen en diverse omleidingen. Ik probeer er natuurlijk gewoon op te vertrouwen dat het allemaal goed komt, maar toch ergens heb je ook angst en maak je je zorgen, het is toch een flinke operatie met kans op complicaties vanwege zijn suiker. Dan weten jullie dat ik nu vaker met mijn hoofd ergens anders zit, naar alle waarschijnlijkheid is vrijdag de operatie. 

Lots of love from Susan