vrijdag 29 april 2016

Latest news Friday


Hey girls vandaag maar een kort berichtje. Jullie hebben inmiddels wel al gezien dat er weer een hele lichting nieuwe jurkjes online is. 
Tante Betsy deelde het zelf ook gisteravond laat met meteen een nieuwe winactie. Dus ga vooral ook even checken op haar Facebook pagina https://www.facebook.com/tantebetsyfashion


Vandaag dus de dag van de operatie van mijn vader. Alles is goed gegaan kregen we vanmiddag om half vier te horen. Maar blijft natuurlijk toch nog even afwachten hoorde ik vandaag op de Intensive care van iemand anders, de eerste 24 uur zijn het spannendste. We hebben hem even gezien, even zijn hand vastgehouden en even tegen hem gesproken...hij was net wakker aan het worden...en niet echt bij. 
Morgen gaan we weer en ik kan straks nog eens bellen. 


Ik had gisteren besloten vandaag vrij te pakken, maar werd toch op de normale tijd wakker na een goede nachtrust dus toch gaan werken...is beter wat afleiding te hebben ;). 
Ik besloot dress Pepita Black aan te doen die pas nog in alle maten te krijgen was en die mede dankzij mij nu alleen nog in de kleinste maatjes te krijgen is ;). 


Normaal zou ik voor een fleurige jurk gaan, maar wilde deze gewoon eens aandoen gecombineerd met mijn zwart ajour vestje van Tante Betsy waar ik heel blij mee ben. 

Lots of love from Susan

Ps. Skirt Petrol n Blue is wel nog in alle maten te krijgen; http://www.tantebetsy.com/nl/skirt-petrol-n-blue.html