dinsdag 12 april 2016

Creative Tante Betsy Tuesday


Ja hoor vandaag mocht ik ook weer creatief zijn op mijn werk, de jeans gordijnen moesten af voor de pashokjes en weet je wat leuk is, we hebben aan de binnenkant de gordijnen afgewerkt met gerecykleerde/gerecyclede hemden en een enkel schort. 


Heerlijk vind ik dat om lekker te puzzelen en er wat leuks van te maken. 
Mijn werkcoach wilde eigenlijk dat ik de hemden recht afknipte onder de mouwen, maar daarmee viel dan vaak de naam weg welke op de hemden staat. Ik knipte er enkele wel zo, maar ik ben er ook lekker creatief mee aan de slag geweest. Helemaal tevreden over het tweede pashokjesgordijn dat ik zo goed als helemaal alleen in elkaar gezet heb. Behalve de lussen die heeft de werkcoach eraan gezet op een vrije dag van mij. 


Vandaag heb ik Tika Mist aan, die jurk combineer ik graag met roze. Dus een knalroze legging aan gedaan en mijn knalroze cowboy laarsjes. Later op de dag heb ik mijn Tante Betsy vest als jas gedragen en weer eens even met mijn Kunstboer tas op de foto gegaan (die gebruik ik dagelijks ;)), vanmorgen vroeg heb ik alleen mijn winterjas over de jurk heen gehad. Op de foto op mijn werk niet te zien maar ik had mijn blauwe Urban Hippies Hip Pocket om. 


Gisteren kreeg ik een nieuwsbrief van Urban Hippies (en ik zag het ook op Facebook) t/m 16 april kun je met code *geel* 20% korting krijgen op beide gele Urban Hippies Hip Pockets, de geborduurde versie en de effen versie (die je eventueel zelf kunt pimpen). Klik: http://urbanhippies.us5.list-manage.com/track/click?u=1dbabff55140fed63ac10b58e&id=d271896da6&e=ef37531584
En wie weet komt binnenkort dan ook de Hip Pocket die Tante Betsy girl en jurkjeszusje Lizette ontwierp. 


Lots of love from Susan