donderdag 7 april 2016

Bringing healing love Thursday


Hey girls vandaag wilde ik eigenlijk een blogpost doen over de birdie jurken die nu binnenstromen bij de diverse verkooppunten, waar ze ook weer keihard uit gaan. Diverse jurkjeszusjes hebben hun slag al geslagen...
Maar Tante Betsy heeft ze als het goed is morgenavond in haar webshop staan. 


Mijn dag/onze vrije dag draaide om mijn moeder die vandaag een operatie had in het ziekenhuis in Maastricht. Ik heb slecht geslapen vannacht, ik weet niet of het daar stiekem toch wat mee te maken had. Maar alles is goed gegaan met de operatie en nu is het tijd om te gaan helen, dit zal nog wel enige weken gaan duren dus ik zal de komende tijd vaker naar Maastricht gaan. 
Vandaag hebben wij dus enkele uren in het ziekenhuis doorgebracht, gelukkig zijn we niet mee gegaan toen ze vanmorgen heel vroeg daar moest zijn anders hadden we bijna een complete werkdag moeten wachten. Nee zolang heeft de operatie niet geduurd...


Ik ging vandaag heel bewust in een fleurige outfit, in mijn Betsy Red, lekker in het rood roze twee van mijn favoriete kleuren <3 en stiekem is de jurk ook oranje, nog een favoriet van me :D. 
Ik wist niet of je bloemen mocht meenemen en zocht ook een fleurige kaart uit. En er wilden ook nog engeltjes mee, het grijze engeltje heb ik zelf gemaakt van hars gevuld met aluminium snippers en een bergkristal (die combinatie van materialen heet Orgonite), het zet negatieve energie om in positieve energie. En een leuk rood vilten engeltje om op te hangen dat een kaarsje vasthoudt :). Mijn moeder was blij met ons bezoek :D. 



Lots of love from Susan