dinsdag 29 maart 2016

What do you see in the mirror Tuesday


Hey girls pas zag ik een filmpje over wat het eerste woord is wat in je opkomt om jezelf te beschrijven. Ik hoorde tientallen vrouwen een negatief woord zeggen. 
Ik hoop dat als jullie in de spiegel kijken een prachtige vrouw zien staan en niet meteen al je minpuntjes ziet, maar dat je kijkt naar al het moois aan jezelf en dat je een mooi woord gebruikt om jezelf te beschrijven. 
Ik hoop dat je lacht naar jezelf in de spiegel en jezelf mooi vind en geniet van jezelf. 
Jij bent het waard om mooi gevonden te worden, natuurlijk is het leuk dat andere mensen dat tegen je zeggen, maar het is nog fijner als je dat ook van jezelf vind. 


Ook nadat je een (aantal) kind(eren) gebaard hebt en je lijf niet meer zo slank en strak uit ziet als voorheen. 
Wij vrouwen veranderen nu eenmaal door de jaren heen, nee we verwelken niet als een roos...
Als ik naar mezelf kijk in de spiegel, zie ik een mooie vrouw staan waar menig man nog naar kijkt. Tsja natuurlijk is dat ook vanwege die uitstekende bilpartij die inmiddels breder geworden is :p en die borsten die met wat extra kilo's ook maar groter worden whahaha en dan heb ik er ook nog eens lange blonde haren bij (die worden af en toe met blondspray bij gewerkt ;)). 
Maar ook met een kort kopje was ik mooi om naar te kijken ;). 


Ik heb een man die me niet laat weten hoe mooi ik ben en soms heb ik er ook wel verdriet van hoor, dat hij me dat gevoel niet geeft. 
Maar gelukkig weet ik dat van mezelf en heb ik in mijn leven een paar minnaars gehad (tussen mijn huwelijken in, ben nu voor de tweede keer getrouwd) die me 'gorgeous' hebben genoemd (ja Engelstalige mannen) die me 'sexy' noemden. 
Ik weet dat ik nog steeds gorgeous en sexy ben, ook al weeg ik 15 kilo meer dan toen. 


En onder de eindstreep is dat het allerbelangrijkste dat je jezelf mooi vind. Tig mensen kunnen je zeggen dat je mooi bent, maar het is belangrijk dat jij dat van jezelf vind. Dat jij al die mooie kanten aan jezelf ziet.  


Ik doe altijd wel eerst make up op (nou ja een dagcrème vd kruidvat, oogpotlood en mascara en oh ook wat rouge, want ik kan een bleekscheet zijn) en dan pas kleed ik me aan. Ik heb gemerkt dat ik dan meteen vrolijk van een jurkje wordt dat ik aan mijn lijf aan doe (voorheen een broek of rok en tshirt/top/trui) en dat ik dan minder vaak hoef te veranderen van outfit. Daarom ben ik ook zo blij met de Tante Betsy jurkjes en schreeuw ik mijn liefde voor ze van de daken. Ze staan me zo verdomd goed. Ze benadrukken mijn mooie lijf en laten me stralen. That's why...happiness in a dress!


Zoals jullie zien heb ik ook een paar collages gemaakt met jullie erin. Natuurlijk kan ik niet alle vrouwen waar ik Tante Betsy foto's van heb in collages verwerken in dit bericht. Dus ik hoop dat jullie je niet gepasseerd voelen en dat je toch heel trots op jezelf en je lijf bent als je hier niet tussen staat. 



Lots of love from Susan