woensdag 9 maart 2016

The Ollie Sisters Wednesday


Ja girls vandaag krijgen jullie weer eens een overdaad aan Tante Betsy jurken; dress Ollie Blue en dress Ollie Green.
Zo leuk om te zien hoe de andere Tante Betsy girls ze dragen en combineren en hoe vrolijk ze ervan worden. En leuk om al die foto's van de verschillende dames in de Ollie dresses met jullie te delen, dan weten jullie ook hoe de jurk staat. 
Hieronder in de collage vlnr jurkjeszusje Marleen, dan nog een Marleen van stenenwinkel Lef Hilversum met ernaast jurkjeszusje Lizette die deze jurk ruilde met jurkjeszusje Sylvia die helemaal rechts staat. Eronder Instagrammer Paddy, BlogSter Sandra en twee foto's van ik zei de gek :p. Een keer met blauw en een keer met roze gecombineerd. 


Vandaag draag ik zelf dress Ollie Blue, bewust vandaag aangedaan omdat ik er weer eens een blogpost over maken wilde, maar ook omdat ik wist dat jurkjeszusje Hilde de Ollie Green in de sale had gescoord en vandaag een OOTD zou plaatsen ;). 
Als je nu denkt van 'hey die zien we vaak'...dat kan wel kloppen hoor want Hilde is aangestoken met het Tante Betsy virus en is niet meer te stoppen. 
Volgens mij heeft ze het stiekem haar missie gemaakt om mij in te halen whahaha. 
Nee hoor, ik weet bijna zekers dat het komt omdat de jurken haar natuurlijk prachtig staan :). 


Ik vind het zelf zo'n heerlijke leuke jurk, ze hebben hetzelfde printje als de Tolle Lola jurken van de zomer 2015 collectie. 
Vandaag ging ik ermee aan de wandel, ik had al veel te lang niet meer in het bos hier vlakbij gewandeld en nam mijn flexibel statief/tripod mee om even wat foto's te maken. 
Die kun je ook lekker aan een tak bevestigen...wel even zorgen dat hij de mobiele die best zwaar is ook goed kan ondersteunen ;). 
Ik combineerde hem vandaag met een lichtblauwe top (komt terug in de jurk) en een aqua legging en thuis draag ik hem met mijn blauwe Sendra laarzen, maar voor het bos deed ik een paar stevige zwarte laarzen aan met profielzool. Normaal combineer ik hem eigenlijk altijd met roze, maar vind dit ook een leuke combo. 


En nu nog een gezellige collage van Tante Betsy girls in hun Dress Ollie Green, ik kom er niet veel foto's van tegen, terwijl het ook een hele leuke jurk is. 
Maar Patricia heeft enkele mooie foto's gemaakt, de dames van webwinkel Love Peace and Joy maakten een leuk filmpje en ik klikte iedere keer op schermafbeelding ;). Oh ja Instagrammer Raggeltje, jurkjeszusje Hilde en ik staan natuurlijk ook in de collage. 


Lots of love from Susan