woensdag 16 maart 2016

Love Colourful Bags Wednesday

Als je van vrolijke jurkjes houdt net als ik, heb je vast wel al eens gehad dat je je afvroeg bij het zien van een leuke kinderjurk dat het toch wel heel leuk zou zijn om die ook in jouw maat te hebben. 
Sinds ik Tante Betsy jurkjes heb ontdekt en draag hoef ik me dat niet meer af te vragen, die zijn er in namelijk in mijn maat ;). 


Maar naast vrolijke jurkjes ben ik ook gek op vrolijke tassen en kijk ik vaak tussen vrolijke kindertassen of er een leuke voor mij bij zit. 


Het merk De Kunstboer was me al eens vaker opgevallen, maar toch was het iedere keer net niet wat ik zocht. 
Tot nú, ik zag een nieuwe lijn van De Kunstboer tassen die ook voor 'volwassen' dames leuk is, ja ook al ben ik bijna 50 ik blijf een klein meisje van binnen die gek is op vrolijke kleurtjes en gekke printjes. 


De tas Parrots past perfect bij meerdere Tante Betsy jurkjes van mij, er zitten namelijk diverse kleuren in die terugkomen in mijn jurkjes dus ben er helemaal happy mee! 
Het is ook nog eens een handzaam formaat, niet te groot en niet te klein. En wat ik ook belangrijk vind is dat de draagriem fijn glad en stevig is zodat ik me geen zorgen hoef te maken dat hij langs mijn mooie jurkjes schuurt. 


Maar er zijn nog zoveel andere leuke tassen, zie hierboven de tassen die ik ook allemaal leuk vind. 
Een collegaatje die ik de tassen liet zien op hun website is helemaal gek van tas Fishbone met allemaal poesjes. Ook tas 'bowbag Doggie' en 'Mini Bag Hondje' vond ze heel leuk, ze heeft zelf namelijk ook zo'n hond. 


Vriendin Pascalle houdt van zwart en van de Old Skool stijl en haar oog trok meteen naar 'Beach Bag Flowers' en 'Beach Bag Marilyn', alsook de stoere prints op de jongens tassen 'Hotrods' en 'Car'. Jammergenoeg zijn dat rugzakjes ;). Tsja zoals ik al zei zijn ze ontworpen voor kids, maar wij grote kleine meisjes houden wel van dit soort 'out of the box' tassen, daar worden we vrolijk van. 


Ja girls dit is eigenlijk een gesponsord bericht, nou ja de tas is gesponsord, ik verkondig gewoon lekker mijn eigen mening zoals altijd.
Ik trok mijn stoute schoenen uhm laarzen aan en nam contact op met de mannen van De Kunstboer. 
Ik heb namelijk zo'n vermoeden dat jullie deze tassen ook zomaar eens leuk zouden kunnen vinden. 
Gaan jullie eens een kijkje nemen en laat eens weten welke jullie leuk vinden http://www.dekunstboer.nl/
De link is ook te vinden op de webversie van mijn blog, altijd fijn als jullie vanaf mijn blog doorklikken naar mijn sponsors, dat zou zomaar weer een leuke give away kunnen opleveren. 




Lots of love from Susan