zondag 20 maart 2016

Jolly Green Sunday

Hey girls vandaag hebben manlief en ik een rustig dagje thuis. Lekker samen relaxen op de bank, maar natuurlijk wel in een Tante Betsy jurk. 
Soms is het even kijken en beslissen welke ik ga aandoen en vandaag koos ik voor een roze Tante Betsy jurk van een oudere collectie, deze keer gecombineerd met appelgroene top en mijn Jolly Green Apollo panty (nu legging, ik knip altijd de teennaad eraf ;)). 
Ik wilde eigenlijk mijn groene Sendra laarzen erbij aandoen, maar op een of andere manier vond ik dat niet zo goed staan, dus koos ik mijn roze cowboy laarzen (uit Nicaragua). 


Ik ben erg tevreden met de Apollo panty's die ik kocht en daarna ook kreeg van sponsor Sokken-online.nl
Maar je kunt er niet alleen 'panty' leggings krijgen, maar ook katoenen leggings. 
Enkele jurkjeszusjes hebben liever katoenen leggings en zo te horen zijn ze daar ook heel tevreden over (in de volgende collage zie je daar een foto van) https://www.sokken-online.nl/dames/leggings/legging-re-legs-lang.html
Het fijne aan Sokken-online panty's en leggings vind ik dat ze in diverse kleuren te krijgen zijn. En niet alleen felle kleurtjes hoor ;). 


Brigitte en Petra zijn ook liefhebbers van de Apollo panty's, ze stuurden deze leuke foto's in voor de Colourful Legs winactie die ik eens deed en waarbij je 3 girls 3 Apollo panty's konden winnen. 
Wie weet welke leuke winactie ik weer eens mag doen van sponsor Sokken-online.nl
Ze sponsorden in ieder geval heel veel panty's voor de jurkjesdag, welke weg gegeven werden tijdens de tombola. Zo'n feestje om zoveel blije gezichten te zien. 


Oh ja is wel grappig, ik vertelde toch gisteren over manlief dat hij niet complimenteus is. Hij noemde me vandaag Kermit (goh waar zou dat door komen ;)) en daarna Miss Piggy...whahaha ik kan dat wel hebben hoor. Vind Kermit en Miss Piggy leuk en vandaag ben ik ze allebei whahaha. 
Leuk by the way al die lieve reacties op mijn blogpost van gisteren en ook op de jurkjesgroep kreeg ik veel leuke reacties, thanks girls!

Lots of love from Susan