dinsdag 22 maart 2016

Happy Winner of the Lovely Necklace Tuesday

Hey lieve Tante Betsy girls een negental dames deden mee aan de 365 days of happy Tante Betsy dresses Give Away. 
De dames zullen vast blij zijn geweest dat er niet zoveel competitie zou zijn, ook al kan maar een de winnaar zijn. Ik heb negen namen op de lootjes geschreven, maar een aantal dames kregen extra kansen omdat ze actief reageren, én nog een winkans omdat ze heel actief zijn en een paar kregen er eentje extra omdat ze zo'n geweldig leuke inzending hadden ingestuurd (was voor het eerst dat ik dat deed)...waren er toch 25 lootjes in totaal.  


Ik ga nog niks verklappen, nog even geduld of je moet natuurlijk meteen gaan doorscrollen en lees je pas later wat ik allemaal schreef. Je kunt die spanning natuurlijk ook nog even laten opbouwen...
Ik heb gelukkig alle inzendingen op tijd binnen gekregen, een drietal dames heb ik nog even een mailtje gestuurd om ze eraan te laten herinneren. 
Meer ook omdat de einddatum niet goed op de afbeelding van de winactie stond (t/m ipv tot)...het stond wel goed vermeld in de blogpost zelf...en het dames zijn die hier regelmatig reageren. 


Ik heb weer genoten van de inzendingen, vandaag heb ik zelfs even hardop gelachen en geloof me ik kan lekker vettig lachen...geen hihihi, maar een whAhAhAa ;). 
Ja er werd zelfs gevraagd of er geen Mister Betsy lijn komt...
Och weet je wat ik ga de foto's gewoon hier tussen de blogpost door toevoegen.
BlogSter Es/Essebes met wel een hele grappige en ook lieve foto van Oscar in haar Tante Betsy Zippie Red jurk, die ze vanmiddag instuurde. 


BlogSter Patricia lukte het niet om een collage te maken en die heb ik net maar even gemaakt. 
Ze maakt normaal altijd de prachtigste collages. Maar op een of andere manier wilde een van haar foto's niet goed om draaien. Omdat er negen mededingers waren vond ik het wel leuk om toch weer een negenluik te maken, vandaar dat ik de collage maakte.  


Jurkjeszusje Hilde was er als eerste bij om een foto in te sturen, alleen had ze zich wel vergeten aan te melden onder de blogpost hihihi (is natuurlijk inmiddels wel al gebeurd). Hier in een roze Tante Betsy jurk van een oudere collectie gecombineerd met de Hoodie Black Fit, die nu nog te koop is. 


Jurkjeszusje Nicolette deed op de valreep mee, nou ja net erover, maar ik moest dus ook nog foto's krijgen van die drie dames...en de datum klopte niet helemaal dus ik besloot niet zo streng te zijn als de vorige keer. Volgende keer dus meteen aanmelden lieverd ;). 


Kim die ik onlangs heb leren kennen via Marktplaats, ze kocht de hartjesjurken van me, en met deze collage kon ik meteen zien dat hij haar prachtig staat. Ze heeft nog een wensjurk in de collage staan en yess die heeft ze gisteren ook nog kunnen scoren vertelde ze me gisteren enthousiast per mail. Ook ik heb een wensjurk kunnen scoren vandaag, binnenkort een OOTD ;). 


Jurkjeszusje Brigitte die dus nog op de valreep een foto instuurde, schreef over haar heerlijk fleurige foto 'In het hart van voor een hart & vanuit het hart zullen we maar zeggen'


Jurkjeszusje Petra stuurde deze foto in, zie je je hoeft niet altijd herkenbaar op de foto te gaan ;). Haar jurk is inmiddels bij een ander jurkjeszusje en ze heeft zelf eentje in haar maat kunnen scoren op marktplaats. Wow wat heb je toch een pracht bos haren!


Anita gaat ook niet herkenbaar op de foto, oh volgens mij ben je ook een jurkjeszusje, ik weet het niet meer zeker :). Maar ze heeft er toch een leuke collage van gemaakt. 


BlogSter Sandra verheugt zich enorm op de hartjesjurk die komen gaat in de nieuwe collectie, het gaat of Zippie Hearts worden of Lola Hearts...en lieverd ik mag je vertellen van de ceremoniemeester en de notaris ('allebei ik', zei de gek ;)) én de engeltjes dat de ketting jouw kant op komt!


Ja jullie lezen het goed...anders lees nog maar even terug...wie er nu gewonnen heeft. 
Met je extra winkans omdat je zo'n leuke foto inzending deed! Gefeliciteerd lieverd!
Hij gaat vast prachtig staan! Vertel me alleen nog even of je links of rechtshandig bent dan weet ik aan welke kant ik het hartje moet hangen. Ja onze winnares besloot voor het kleinere hart ;). 


Bedankt allemaal om mee te doen, ook al waren het niet veel dames ten opzichte van de Tante Betsy kadobon winacties toch vind ik dat helemaal niet erg. Toch ook wel mooi dat ik vandaag deze liefdevolle ketting mag weggeven. Heel veel liefde, licht en kracht voor jullie allemaal!


Binnenkort de winactie waarbij je iets kunt winnen van sponsor De Kunstboer, denkelijk zonder foto inzending...daar ga ik nog even over nadenken. 

Lots of love from Susan