dinsdag 8 maart 2016

Don't know what to write about Tuesday

Hey girls ik zit op de bank en zoek naar inspiratie, ben al eens even op de Facebook groep gaan kijken of me iets triggerde om over te gaan schrijven. Zag wel een OOTD van Esther staan met jurk Trixie aan, een van haar favoriete jurken schreef ze :). 
Ik weet dat ze het niet erg vind als ik een foto van haar deel in een Tante Betsy maar heb wel even de foto aangepast, want ik kan me ook wel voorstellen dat je niet de hele kamer op het wereldwijdeweb wilt. 


Ik heb vandaag voor dress Pepita green gekozen met blauwe Apollo legging (200 denier als ik het goed heb) en mijn blauwe Tante Betsy hoodie vest, maar heb geen puf meer om op de foto ermee te gaan ;). Dus maar even een stukje foto lui op de bank hangend...
Vanmiddag heerlijk genoten van het gezelschap van een goede vriendin die ook al een paar Tante Betsy jurkjes heeft waar ze super happy mee is. 


Eens kijken of ik morgen aan de slag ga om een give away ketting te maken, ik heb de kleurtjes al in gedachten...twee van mijn favoriete kleurtjes werden vaker genoemd en die past ook wel heel mooi bij een van mijn favoriete jurken van de nieuwe collectie die eraan komt. 
Enkele van jullie weten vast wel welke jurk ik bedoel en in welke kleuren het wordt...toch? :p


Nee ik weet nog niet wanneer de nieuwe collectie exact komt, maar als je Facebook hebt kun je het zo instellen dat je berichtjes van Tante Betsy als eerste ziet. 
Bij 'vind ik leuk' en ernaast staat 'volgen', daar kun je aanvinken 'als eerste weergeven'...nu moet je dat natuurlijk niet bij teveel pagina's doen ;). 

Lots of love from Susan