vrijdag 25 maart 2016

De Kunstboer Etui Give Away Friday


Hey girls weten jullie nog dat ik mijn nieuwe De Kunstboer tas 'Parrots' aan jullie showde?
De Kunstboer http://www.dekunstboer.nl/ is een van mijn nieuwste sponsors, naast die geweldig leuke tas waar ik heel blij mee ben en dagelijks gebruik, kreeg ik nog een paar kadootjes. 


Ik kreeg ook de 'Big Etui Powergym', hij is 24 cm x 17 cm, en deze wil ik graag weggeven. 
Dus niet een van de onderstaande etui's of portemonnee's ;). 
Ja naast van die leuke vrolijke tassen, verkopen ze dus ook leuke etui's, toilettassen en portemonnees http://www.dekunstboer.nl/accessoires. En nog veel meer leuks, kussens, kaarten en posters...


Het lijkt me leuk om er een van jullie blij mee te maken, wie weet heb jij een tas waar deze Big Etui PowerGym perfect bij past of heb je een zoon of dochter die je hier heel blij mee maakt. 
1. Laat hieronder in je reactie weten wat je ermee zou doen als je wint. 
2. Laat even weten hoe je me volgt, via mijn Facebook pagina, mijn Instagram account (wat is je Instagramnaam), via Blogger of Bloglovin? Actieve volgsters die regelmatig een reactie achterlaten hoeven dit niet te vermelden ;), jullie krijgen zoals altijd een extra kans. 
3. Wil je mee doen, laat dan meteen een reactie achter, wacht niet tot 1 april...ja de actie loopt tot 1 april :). 
4. Alleen voor Nederlandse volgers


Ik en de mannen van De Kunstboer zouden het leuk vinden als jullie De Kunstboer gaan volgen op Instagram https://instagram.com/de_kunstboer/ en liken op Facebook https://nl-nl.facebook.com/kunstboer, als jullie dat nog niet deden. Als je nu echt geen Instagram of Facebook hebt mag je toch mee doen hoor ;). 



De actie delen op je Instagram account of Facebook profiel (vanaf mijn Facebook pagina), levert geen extra kansen op, maar als De Kunstboer mannen zien dat de actie enthousiast gedeeld wordt, zou het zomaar nog eens een leuke winactie op kunnen leveren en dat is toch ook heel leuk, wie weet mag ik dan een keer een tas weggeven :).  

Lots of love from Susan