maandag 21 maart 2016

Blue oh no Black Monday

Hey girls vandaag heb ik niet zo heel veel te vertellen. Heb mijn wijze woorden al gedeeld op de jurkjes groep ;). 
Ik mag wel leuke reviews gaan doen waar zeer zeker een heel aantal van jullie wat aan zullen hebben, binnenkort meer daarover. 
Het komt regelmatig voor dat ik op maandag een blauwe Tante Betsy jurk aan heb. Ik noem het dan Blue Monday, terwijl ik me natuurlijk helemaal niet blue voel. 


Vandaag riep mijn Bibi Black harder om me en ik had gewoon zin om hem verder ook met alleen zwart te combineren, zwarte Sendra laarzen en mijn Hoodie Black Fit. 
Weet je nog de vorige keer combineerde ik Bibi Black met knaloranje?!
Soms is het gewoon lekker om in het zwart te lopen, ik heb altijd veel zwart gedragen en vandaag was zo'n dag. Niet omdat ik me zwaarmoedig voel maar gewoon omdat ik er zin in had ;). Zwart vind ik ook wel soms gewoon lekker een veilige kleur, ik voel me er prettig in. 


Esther reageerde nog op de blogpost van gisteren dat ze het knap vind dat ik zo op zo'n thuis blijf dag nog zo 'gekleed' ben. 
Maar ik heb lang geleden (na mijn eerste huwelijk, nu alweer zo'n 19 jaar geleden) besloten dat ik niet meer in joggingbroeken en wijde outfits ga lopen. 
Dat ik mijn nette kleren niet meer bewaar voor feestjes. 
Wij zijn nu eenmaal geen party mensen en hebben nooit feestjes, dus ik maak gewoon van iedere dag een feestje door me leuk aan te kleden en de laatste jaren dus vrolijk aan te kleden en natuurlijk positief in het leven staan. 


Ik heb dus ook geen Tante Betsy jurken die ik bewaar voor speciale gelegenheden. Ik doe iedere dag zo'n mooie jurk aan. Heb er wel een paar die ik aandoe als ik ga tuinieren of als ik ga verven. 
Vandaag was ook een thuisblijfdag, alhoewel ik ook nog even op de fiets ben gesprongen om een Tante Betsy jurk te versturen die ik verkocht heb (de stand staat geloof ik nu op 47 of 48 Tante Betsy jurken, maar binnenkort kom ik hopelijk weer boven de 50 uit ;)). 

Lots of love from Susan