donderdag 3 maart 2016

BlogSters and 'jurkjeszusjes' on Thursday


Vandaag ga ik nog wat foto inzendingen van de Tante Betsy girls delen die meegedongen met de inmiddels verlopen Tante Betsy Saturday Give Away. 
Ik heb ze nog niet allemaal gehad, maar we gaan richting de laatsten ;). 
Je zou bijna zeggen tijd voor een nieuwe winactie, wie weet ga ik weer eens een ketting maken om weg te geven. 
Wat zouden jullie leuk vinden? Welke kleurtjes vind je leuk? Welke kleuren staan mooi bij je Tante Betsy outfits.

De vorige keer gaf ik een blauwe weg, omdat die mooi bij de wintercollectie zou passen. Ik had mezelf namelijk een blauw groene gemaakt voor bij Dress Anita, maar ook bij diverse andere jurken draag ik die ketting graag. 

Jurkjeszusje Adriëtte ging weer heerlijk aan de slag met een collage in valentijnssfeer; ze heeft de theekopjes jurk kunnen ruilen met een jurkjeszusje (moest nog even dichtgenaaid worden) en oh die Mathilde Blue staat haar zo mooi, net zoals het paarse Tante Betsy doorknoopjurkje van een oudere collectie. 

BlogSter en jurkjeszusje Mirjam draagt op de foto Betsy Red van de zomer 2015 collectie, toevallig heb ik die vandaag ook aan...ik had behoefte aan kleur. 
Op de foto zit Mirjam naast de zoon van bevriend blogster MiM. De blogdames zie ik gelukkig nog wel eens bij Lien als ze weer een leuk verkoopmoment heeft in haar keetje. Oh en niet te vergeten Anne die haar tong uitsteekt naar MiM ;). 

Jurkjeszusje Esther maakte een heerlijke zomerse collage, ze was nog niet lang terug van een heerlijke vakantie waar ze lekker haar zomerse Tante Betsy jurkjes heeft kunnen dragen die ze bij Tante Betsy in de sale scoorde
Ze schreef; Heb echt veel leuke reacties gehad op alle leuke Betsy's daar in Gran Canaria.
Een echte Happy Tante Betsy Holiday dus :). 

BlogSter en jurkjeszusje Patricia maakte deze keer geen collage, maar maakte wel weer wat moois en creatiefs van haar foto in haar Dress Ollie Green. Leuk zo met de breipennen erbij met een wolletje in bijpassende kleur en zie ik daar een Urban Hippies roosje?

Instagrammer en jurkjeszusje Jorina is ook al zo'n creatieveling, zij maakt/haakt kleurige sjaals en omslagdoeken. Hier eentje gecombineerd met Dress Mimi Red en een jeansjasje. 

Jurkjeszusje Margreet ontmoette ik afgelopen zaterdag op de jurkjesdag, ze schreef dit over haar foto 'Summer in the city! Mijn tante Betsy met een twist of orange and Guatemala'
Toevallig hadden we die dag allebei onze jurken met oranje gecombineerd. 
Weet je wat leuk is met foto's van elkaars outfit delen is dat je inspiratie bij elkaar op doet, waar combineer jij je jurk mee...ik kies vaak voor knalkleuren...maar dat hebben jullie inmiddels wel gezien ;). 

Een bijdrage van jurkjeszusje Edith in haar aardbeienjurk en dress Love the Forrest Black. Leuk die anders als anders foto's. 

Ernaast Instagrammer Belinda met een Tante Betsy rokje van de zomer 2015 collectie gecombineerd met zo'n vrolijk geborduurde Urban Hippies Hip Pocket. 

Jurkjeszusje Marieke heeft een gezellige collage gemaakt, ze schrijft er dit over 'Net even een heerlijk verkleedpartijtje gehouden om de tante betsy's waarmee ik nog geen selfie had op de foto te zetten voor de winactie.'
Ik zie Dress Tolle Lola Green, Dress Pepita Blue, Tante Betsy Skirt Cross Flowers en een jurkje uit een oudere collectie. Leuk Marieke dat je lekker zo'n knalgroene panty erbij, zou zomaar de Apollo panty Jolly Green kunnen zijn. Hij staat prachtig bij de Tolle Lola jurk en het Tante Betsy rokje!

Lots of love from Susan