dinsdag 2 februari 2016

Wet Tuesday

Oh girls vandaag ben ik weer eens flink nat geworden, ik leek wel een verzopen kat, terwijl ik toch een regenponcho om had is mijn winterjas nat geworden...mijn legging...zelfs in mijn roze cowboylaarzen nat geworden en een stuk van mijn Ollie Green jurk. 


Dus dan maar omgekleed in lekkere comfortabele kleding en jullie snappen wel dat dat ook een Tante Betsy jurk is. Ik probeerde mijn nieuwste roze top met lange mouwen uit en deed een warm Hunkemoller vest over mijn jurk. Met het motto het hoeft niet mooi te zijn als het maar warm is. Een roze fleece legging en dikke sokken en mijn lelijke maar warme clogs horen daar ook bij :p. 


En wat spullen op Marktplaats gezet want de Tante Betsy lente/zomercollectie komt er aan...ergens in Februari...misschien pas begin Maart duss spekken die kas. 
Alhoewel ik vandaag weer een paar Sendra laarzen kocht oops...zwarte deze keer ;). Naast het feit dat ik erg van knalkleuren houdt ben ik ook gek op zwart. Hopelijk passen ze...


Okay girls ik ga verder relaxen, ik sta dit nu te typen terwijl het eten naast me staat te pruttelen in de pannen...na het eten ga ik collages maken en deze blogpost posten.

Lots of love from Susan