maandag 1 februari 2016

Say Yes to the Tante Betsy Dress Monday

Hey girls ik weet echt niet waarover te schrijven...nou ja er vloeit altijd wel wat uit 'mijn pen'...ik ben nu eenmaal een kletsebes dus dat gaat vanzelf, dus begin ik maar gewoon te typen op mijn iPad ;). 
Het is voor mijn doen vrij laat voor door de week, ik probeer altijd voor 19uur een blogpost gedeeld te hebben...dat lukt niet altijd. 


Oh ik krijg opeens een idee! Op de achtergrond staat 'Say Yes to the Dress' op en ik moet opeens weer denken aan gisteren op de jurkjes Facebook groep. Er was een jurkjeszusje die wat verdrietig was, die opeens niet meer zo blij was met haar Tante Betsy jurk omdat iemand in haar omgeving een minder leuke opmerking had gemaakt over haar jurk. 
Nu zit je op die jurkjesgroep echt perfect om zoiets te delen, want oh er kwam toch een bad vol liefde en complimentjes los, die lieve jurkjes zusjes met allemaal lieve opbeurende reacties, heerlijk. 
Ze heeft toch lekker naar haar eigen gevoel geluisterd en naar de complimenten van de jurkjes zusjes en Yes to the Dress gezegd! En hem lekker aangedaan op visite en zo te lezen kreeg ze daar ook een heleboel complimentjes. Love it!


Vandaag zei ik weer Yes to the Dress Bibi Black ;). Ik heb hem nog niet lang en vandaag deed ik hem aan met een rode Apollo legging en mijn rode Sendra laarzen, ik wilde er ook nog een rood vestje bij aan doen, maar besloot voor mijn zwarte hoodie vest. 


Zo girls ik heb vandaag alvast eens even opgeschreven wie de Tante Betsy winactie op Facebook gedeeld hebben. De dames die ik nu kan zien zijn Peertje Peer (je hebt hier wel nog niet laten weten dat je mee doet...net zoals Astrid) en de anderen die de actie openbaar gedeeld hebben zijn Mariska, Dinah, Brigitte, Manja, Esther, Sandra en Hilde. 
Heb je ook een Facebook account en wil je ook een extra kans, ga dan naar https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses en deel het Tante Betsy Saturday Give Away bericht (openbaar...anders kan ik niet zien dat je hem gedeeld hebt ;)).


Zo ik ga er weer vandoor girls, vandaag een niet zo lange blogpost. Ik heb al foto inzendingen gekregen in mijn mail en het is al genieten...zal ik jullie een sneakpeak laten zien? Het is wel een wazige geworden omdat ik de foto's heb moeten vergroten voor het sneakpeak effect ;). 
Heel veel plezier met foto's maken of creatief aan de slag te gaan met bestaande afbeeldingen! En heb je nog geen reactie achtergelaten dat je mee doet met de Tante Betsy kadobon winactie, doe dat dan nu meteen; http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/01/tante-betsy-saturday-give-away.html

Lots of love from Susan