donderdag 25 februari 2016

My OOTD Thursday

Hey girls vannacht heb ik geen oog dichtgedaan, uiteindelijk vanmorgen een paar uurtjes mee kunnen pakken...dus ik ben niks waard. 
Ik heb genoten van al jullie enthousiaste reacties, maar de puf ontbreekt me om op iedere reactie te reageren, maar weet dat ik ze allemaal lees en heel erg waardeer. 


Ik zag een vraag van jufanita over hoe deze hoodie staat voor iemand met een zandloper figuur met brede heupen. Heb jij geluk want ik heb een zandloper figuur :p. 
Ik meet 114 cm om mijn heupen en billen :p, vind niet echt dat ik brede heupen heb maar hoop dat je toch een idee krijgt. 
Ik heb maat L in de Hoodie Black Fit en heb speciaal voor jou ook even een foto gemaakt met de rits dicht ;). 


Ik heb vandaag ook een leuke panterjurk aan die ik nog niet zolang heb (Wendy had hem gedeeld met haar foto inzending). Nee het is geen nieuwe collectie, maar de foto vond ik op Tante Betsy's Facebook pagina (januari 2013). 
Ik heb nog wel een andere maar die is me te groot, maat XXL. Ooit gekocht om smaller te maken, maar dan moet hij teveel smaller gemaakt worden dus hoop een L te vinden, te ruilen, want vind de jurk erg leuk. 
Één jurkjeszusje heeft al aangegeven hem wel zaterdag te willen passen, maar je mag me altijd een mailtje sturen in case of...


Ik ga ervandoor lieverds, nog twee nachtjes slapen. Hoop vannacht beter te slapen, zal nog wel een na wee zijn van de volle maan. Morgen krijg ik nog leuke post, ben stiekem wel heel benieuwd en heb geen idee wat het gaat zijn...maar naar alle waarschijnlijkheid kon ik het gebruiken voor de jurkjesdag zaterdag! Heb er zin in!
Net al een tas klaargezet, morgen eens A4tjes maken voor de jurkjes die ik nog te ruil of te verkopen heb. 

Lots of love from Susan