woensdag 24 februari 2016

Jumping from Happiness Wednesday


Oh girls vandaag was echt een stuiterdagje, ik had vanalles willen doen maar kreeg niks gedaan door mijn gestuiter. 
Ik kreeg een superlieve verrassing van die lieve tante, ik sprong er zelfs letterlijk even van in de lucht!
Maar ik begin nu toch wel heel erg te twijfelen welke jurk ik zaterdag naar de jurkjesdag ga aandoen, ik had al eentje in de planning maar wie weet ga ik die toch nog wijzigen ;). 


Ik heb besloten om hem in ieder geval met jullie te delen als OOTM, outfit of the moment :). En zien jullie wat ik erbij draag?
De nieuwste hoodie van Tante Betsy, de hoodie black fit! Hij is zo mooi en die roze rits <3 love it. Die kan ik weer heerlijk combineren met mijn Tante Betsy jurkjes, bij dress Flora staat ie in ieder geval prachtig!


Weet je wie ook een hoodie kocht? Melanie die bij de Tante Betsy Give Away Wednesday een kadobon won twv €55 te besteden in de webshop van Tante Betsy. 
Ze heeft toch maar niet gewacht op de zomercollectie en kocht de Hoodie Blue Fit, ze is dol op de hoodie vesten van Tante Betsy. 
Daaronder draagt ze dress Tolle Lola Blue van de zomer 2015 collectie en volgens mij een Apollo Panty van Sokken-online.
Én ook Brigitte kocht een hoodie vest, dezelfde als Melanie, zij combineert hem met haar Happy Blue doorknoopjurkje, ook al eentje van de zomercollectie van 2015. Lief dat je hem even met me deelde :). 
Oh je wordt toch instant vrolijk van al die vrolijke fleurige jurkjes!
We moeten nog even geduld hebben, maar half maart zou de nieuwe lente/zomercollectie online en in de stenen winkels moeten zijn...kunnen we met z'n allen nog even sparen ;). 


Waar ik ook vrolijk van werd was van post van sponsor Sokken-online.nl, ik kan nog niks verklappen maar het is leuk, mooi en kleurig en veel! Brigitte van de organisatie (ja dé Brigitte die hier ook vaker reageert) is er ook helemaal happy mee. 
Lizette had ook al heel leuk nieuws, wat ik vast binnenkort met jullie kan delen...dus we hebben allemaal vandaag stuiterdagjes gehad. Oh ja Hilde ook al, die kan niet wachten tot morgen! Yihaaa!


Zo stuiteren we met z'n allen naar zaterdag, jammergenoeg kunnen niet alle Tante Betsy girls komen die hier regelmatig reageren, maar we maken er gewoon zo'n superfeestje van zodat het voor herhaling vatbaar is en hopelijk kunnen jullie er dan wel bij zijn :D. 

Lots of love from Susan