woensdag 10 februari 2016

I'm gonna kiss you all over Wednesday


Ja girls vandaag deed ik speciaal knalrode lippenstift op en niet één keer maar tig keer moest ik mijn lippen opnieuw stiften. 

Wellicht hebben jullie het al ergens gezien of gelezen, er is weer een leuke valentijnsaktie van PostNL. 
Je kunt op vrijdag 12 februari je valentijnskaarten gratis versturen met een zoen als postzegel. 

Je stift je lippen en smakt een kus op de plek van de postzegel en huppelt er vrijdag mee naar de brievenbus (wel alleen voor je valentijnspost binnen Nederland ;)). http://www.postnl.nl/Images/actievoorwaarden-PostNL-valentijnactie-2016_tcm10-74746.pdf


Vorig jaar deed ik al mee met deze leuke actie en was al benieuwd of hij dit jaar ook weer zou zijn...yesss!
Ik heb al zo'n twintig kaarten gezoend en mag nog eens zo'n aantal gaan zoeken in mijn kaartenbakken en nog meer gaan zoenen. 
Vriendinnen en familie uit reallife worden verrast, maar natuurlijk ook blogdinnen zullen verrast worden. Ik blogde er al gisteren over op mijn 365 dagen creatief blog http://365dagencreatief.blogspot.nl/2016/02/love-is-on-it-way.html, wie weet krijg jij ook een kaart! Mijn brievenbus vind dit soort valentijnspost natuurlijk ook heel leuk :). 


Vandaag draag ik een van mijn lievelingsjurken...ik heb er natuurlijk een heleboel in mijn kast hangen ;)...een rode jurk met roze rozen gecombineerd met een roze top een roze legging (voorheen panty) en mijn groene Sendra laarzen, later nog mijn knalroze Tante Betsy hoodievest aan gedaan. 

Lots of love from Susan