zondag 14 februari 2016

Happy Sunday Valentinesday Give Away Winner

Hey lieve Tante Betsy girls vandaag is het valentijnsdag, dé dag van de valentijns uitslag. Jullie zullen allemaal wel enorm benieuwd zijn wie er gewonnen heeft, ik was dat natuurlijk ook ;). 
Ik heb de lijst nog eens bijgewerkt, een aantal dames deden op het laatste moment nog mee of stuurden op het laatste moment hun foto in. Ik moest wel streng zijn en heb een paar dames niet kunnen laten meedoen omdat ik geen foto had gekregen. Want tsja hoe kan ik nu de uitslag bekend maken zonder dé foto...


43 Tante Betsy girls (en wannabees) deden mee, maar er zaten wel 106 briefjes in mijn doos. Veel girls hadden wel 4 kansen, een heel aantal girls hadden een extra kans omdat ze de actie deelden op Facebook en/of Instagram. Maar ook een heel aantal girls kregen een extra kans omdat ze actief op mijn blog zijn en een aantal zijn zo superactief die verdienden een extra kans. 


Manlief wilde heel graag het lootje trekken...dus nadat ik me suf geschreven had, briefjes geknipt had en weer allemaal opgevouwen had, de doos gesloten en er flink mee gerammeld én de engeltjes had gevraagd om manlief hét lootje te laten trekken van iemand die deze kans hard nodig heeft...was het zover...hij kon de naam (mijn gekribbel) niet lezen, maar ik herkende de naam meteen...


Dit is wat ze schreef bij haar inzending;
Hey Susan, Hierbij mijn creatieve inzending voor de winactie.. Heb er zelf zo om gelachen en plezier aan beleeft om het te maken. Vind eigenlijk dat alle jurkjes mij wel goed staan wat vind jij? Hahahaha echt humor dit.
Nou ja, gun een ander ook wel een prijsje hoor maar vind het gewoon leuk om mee te doen. Vandaar weer een inzending van moi.


Ja lieverd toch heb je een tweede keer bij me gewonnen ;). Gefeliciteerd! Je won al eens toen ik van Tante Betsy een jurkje mocht weggeven op mijn 365 dagen creatief blog, zo'n jaar geleden. Hierboven zien jullie het jurkje dat ze toen koos.
Lieverd het is je van harte gegund, ik verwacht zelf dat je lekker op de nieuwe collectie wacht en daar een vrolijk jurkje uit zoekt. Met de waardebon van €50 kun je al een heel stuk vooruit :). 


Dankjewel lieve Tante Betsy girls voor al jullie enthousiasme, voor al jullie inzendingen. Helemaal bovenin zie je de laatste inzendingen met die van Dinah in het midden... 
Binnenkort zien jullie de inzendingen druppelsgewijs terug komen in mijn blogposts. Ik ben weer onderweg in de auto mijn blogpost aan het afmaken, wij gaan lekker uiteten in Duitsland, niet heel romantisch met altijd stamgasten aan tafel, maar wel lekker relaxed en gezellig.
Sorry het is me niet gelukt om hem op tijd af te hebben, dus jullie moeten nog langer in spanning zitten. Maar als jullie dit gelezen hebben dan is de uitslag bekend. Hopelijk doen jullie een volgende keer weer mee, ik geniet in ieder geval enorm van al die leuke inzendingen. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan